Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υπεύθυνος Διαδικτύου ένα από τα 87 επαγγέλματα που θα έχουν αυξημένη ζήτηση

Υπεύθυνος Διαδικτύου ένα από τα 87 επαγγέλματα που θα έχουν αυξημένη ζήτηση

eMarketingΣτον Κατάλογο με τα 87 επαγγέλματα που θα έχουν αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας μέχρι το 2020 που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΒ, περιλαμβάνεται και αυτό του Υπεύθυνου Διαδικτύου [Digital Media Specialist].

Το επάγγελμα αυτό είναι που σας διδάσκει ο εκπαιδευτικός οργανισμός Athens Trainining Center.

Ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του AT&D εξηγεί: “Μια πρόσφατη μελέτη από το eMarketing Association (eMA) δείχνει ότι το 70% του συνόλου των θέσεων marketing απαιτούν ικανότητες eΜarketing. Υπάρχει ένα χάσμα σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των ακαδημαϊκών σπουδών και αυτών που οι εργοδότες ζητούν, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη, γνώσεις eMarketing. Το AT&D υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα αυτά, γι’ αυτό και παρέχει την πιστοποίηση CeMA, το μοναδικό αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο πιστοποιητικό eMarketing”, και στη συνέχεια τονίζει, “ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι απόφοιτοι μας, μετά από 4 μήνες εκπαίδευσης, έχουν απορροφηθεί από την αγορά, σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, με αποδοχές που δεν θυμίζουν εποχές σε κρίση”.

Mετά το πέρας των μαθημάτων οι φοιτητές δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης και πέρνουν το δίπλωμά τους από τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.