Αρχική Αθλητικά Τον Οκτώβριο ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Τον Οκτώβριο ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος ΘεσσαλονίκηςΣε συνέντευξη Τύπου με θέμα τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης προσκαλούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 3ος όροφος) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ποδιώτης και ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης Δρόσος Χριστόπουλος.
Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών αλλά και χιλιάδων  δρομέων υγείας κάθε ηλικίας. Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ «Τρίτων» και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, αλλά και μια βραδινή γιορτή για την πόλη και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.