Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξένοι δημοσιογράφοι στο 4o Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα

Ξένοι δημοσιογράφοι στο 4o Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα

ff2O Eλληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο πλαίσιο  υλοποίησης της στρατηγικής του η οποία στοχεύει στην προβολή των κατά τόπους τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας και εν προκειμένω του Αργοσαρωνικού, αξιοποιώντας τη διοργάνωση της εκδήλωσης 4o  Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα 19 – 22/09/2013, μέσω του δικτύου των Γραφείων ΕΟΤ εξωτερικού και σε συνεργασία με το Δήμο Αίγινας,   προέβη στην από κοινού διοργάνωση  ταξιδίου εξοικείωσης (press trip), ομάδας δημοσιογράφων από την Ευρώπη.
Εν συνεχεία   και στο πλαίσιο της προβολής της πόλης της Αθήνας ως προορισμού city break,  οι εν λόγω δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στην πρωτεύουσα ( Ιερός Βράχος Ακρόπολης, Αρχαία Αγορά,  Νέο Μουσείο Ακρόπολης , ιστορικό κέντρο της Αθήνας )

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα  20-22/9/2013, στο εν λόγω  press trip συμμετείχαν οι  κάτωθι δημοσιογράφοι προερχόμενοι από τις χώρες  :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Οι κ.κ. Christa Luijk – περιοδικό Car Voyage και Camperreis Magazine ( έντυπα  κυκλοφορίας  15.000 και 12.000 αντίτυπα αντίστοιχα,  τα οποία εκδίδονται 4 φορές το χρόνο  – δημοσίευση 4σελιδου ρεπορταζ στο Car Voyage και δισέλιδου ρεπορτάζ  στο Camperreis Magazine για τις εκδόσεις του Φεβρουαρίου 2014)  και
 Jana Voyvodich – περιοδικό Society World,(μηνιαία έκδοση  16.000  αντιτύπων, δημοσίευση 5σειδου ρεπορτάζ με φωτογραφίες για την Αίγινα και το φεστιβάλ, στην έκδοση του Ιανουαρίου 2014).

ΓΑΛΛΙΑ
η δημοσιογράφος κυρία Aliette de Crozet του περιοδικού SANTE MAGAZINE, που κυκλοφορεί σε 380 000 αντίτυπα και αγοράζεται από ανώτερης οικονομικό-κοινωνικής τάξης κοινό που ενδιαφέρεται για το Ευ ζην και
ΡΩΣΙΑ
οι δημοσιογράφοι κκ Boris Paltusov (τουριστική ιστοσελίδα 100dorog -75.000 επισκέπτες την ημέρα ) και
Tatiana Syrova (ραδιοφωνικός σταθμός Radio Russia, εκπομπή Ανοιχτή Βίζα καθημερινή τρίλεπτη εκπομπή  με θέμα ταξίδια σε  όλο τον κόσμο – περίπου 4 εκπομπές).

Στις εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Φιστικιού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρ. Πάλλης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Π. Λειβαδάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.