Αρχική Αεροπορικά Νέα Η QATAR AIRWAYS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ & ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...

Η QATAR AIRWAYS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ & ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Qatar Airways πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών Privilege Club

H Qatar Airways αποκάλυψε τις σημαντικές εξελίξεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης των τακτικών επιβατών της «Privilege Club».

Οι βελτιώσεις αυτές σχεδιάστηκαν με σκοπό την προσφορά επιπλέον αποκλειστικών προνομίων για τα μέλη του Privilege Club καθώς και την απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα αυτό ο Chief Executive Officer κ. AkbarAlBaker επεσήμανε την ύψιστη σημασία που έχει η αφοσίωση του επιβατικού μας κοινού στην ανάπτυξη της εταιρίας.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο πρόγραμμα Privilege Club:

  • Η εισαγωγή του νέου επιπέδου κάρτας «Platinum»: θα είναι το υψηλότερο επίπεδο κάρτας του προγράμματος και θα προσφέρει υψηλότατου επιπέδου προνόμια και οφέλη στα μέλη που συγκέντρωσαν πάνω από 600 Qpoints μέσα σε 12 μήνες. Τα Platinum μέλη φυσικά θα απολαμβάνουν και επιπλέον οφέλη σε σχέση με τα χαμηλότερα επίπεδα καρτών που αφορούν στον τρόπο συγκέντρωσης μιλίων και ειδικών αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων.

  • Η εισαγωγή των Qcredits για αποκλειστική χρήση των Gold και Platinum μελών της : ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο εξαργύρωσης προνομίων όπως π.χ. δωρεάν αναβαθμίσεις Θέσεων ταξιδιού και άλλα

  • ΝέαΕπίπεδακαρτών & ανανέωσης

  • Επιπλέον προνόμια για τα μέλη της

  • Μειωμένες κυρώσεις και τέλη στην χρήση των δωρεάν εισιτηρίων

  • Παράταση λήξης Qmiles και πολλά άλλα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το qmiles.com .

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης ότι στις 30 Οκτωβρίου 2013 η Qatar Airways θα αποτελέσει το νέο μέλος της αεροπορικής συμμαχίας της oneworld® όπου τα μέλη του Privilege Club θα απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια σε όλες τις πτήσεις oneworld συμπεριλαμβανομένου της συγκέντρωσης Qmiles και Qpoints και την εξαργύρωση τους μέσω κάθε μέλους της συμμαχίας αυτής.

Η Qatar Airways έχει σημειώσει μία ραγδαία εξέλιξη σε μόλις 16 χρόνια λειτουργίας της, επιχειρώντας με έναν υπερσύχρονο στόλο 129 αεροσκαφών σε 131 προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Αμερική, Αυστραλία.

Κατά την διάρκεια του 2013 η Qatar Airways λανσάρισε 7 νέους προορισμούς μέχρι σήμερα: Γκασίμ (Σαουδική Αραβία), Ναζάφ (Ιράκ), Πνομ Πενχ (Καμπόντζη), Σικάγο (ΗΠΑ), Σαλαλά (Ομάν), Μπάσρα (Ιράκ, Σουλειμανία (Ιράκ), Τσενγκντού (Κίνα) και προσφάτως Αντίς Αμπέμπα (Αιθιοπία).

Το δίκτυο αναμένεται να μεγαλώσει επιπλέον με τις ακόλουθες προσθήκες κατά την διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς : Taif, Saudi Arabia (2 Οκτωβρίου), Κλάρκ Μανίλα Φιλιππίνες (28 Οκτωβρίου) και Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ (2 Απρίλιου 2014).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.