Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Condor Airlines κοντά στους συνεργάτες της

Η Condor Airlines κοντά στους συνεργάτες της

Picture 008Picture 021Η Condor Airlines  πάντα κοντά στους συνεργάτες της – ταξιδιωτικούς πράκτορες-θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την πολύ καλή συνεργασία και υποστηριξή τους, διοργάνωσε 3 πολύ επιτυχημένα event, σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου παρέθεσε δείπνο στο roof garden του ξενοδοχείου Lato στο Ηράκλειο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 15 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της πόλης.

Την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο στο εστιατόριο «Νυχτερίδα» στα Χανιά, με περίπου 21 ταξιδιωτικούς πράκτορες της πόλης των Χανίων αλλά και του Ρεθύμνου.
Στις 10 Σεπτεμβρίου η εταιρεία οργάνωσε άλλο ένα πολύ επιτυχημένο δείπνο, στο “Rodos Palace” στη Ρόδο,όπου ανάμεσα στους 25 προσκεκλημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, παρευρέθη και η Αερολιμενάρχης της Ρόδου καθώς και δημοσιογράφοι από τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνο.     

Εταιρεία
H Condor Airlines, με έδρα τη Γερμανία,  λειτουργεί τακτικές πτήσεις  στη Μεσόγειο , την Ασία ,την Αφρική , τη Βόρεια Αμερική , τη Νότια Αμερική την Καραϊβική ,και την Ελλάδα(από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου) ως μέρος του Ομίλου Thomas Cook . Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης  – από όπου αναχωρούν όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις της Μεσογείου είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου , το αεροδρόμιο του Αμβούργου , το Ντίσελντορφ , το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης και το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου . Η  έδρα της Condor βρίσκεται στη Φρανκφούρτη . 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις από 10 ελληνικούς προορισμούς προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας.
Τα δρομολόγια εκτελούνται από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.
ΣΤΟΛΟΣ
Ο στόλος  της αποτελείται από:  

Condor fleet

Aircraft In Service
Airbus A320-200 12
Airbus A321-200 1
Boeing 757-300 13
Boeing 767-300ER 13
Total 39

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.