Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε έκτακτη κατάσταση οι Φιλιππίνες λόγω του σούπερ τυφώνα Utor (Labuyo)

Σε έκτακτη κατάσταση οι Φιλιππίνες λόγω του σούπερ τυφώνα Utor (Labuyo)

τυφώναςΑκυρώθηκαν όλες οι πτήσεις κλπ., λόγω του Σούπερ τυφώνα Utor (Labuyo). Οι μετεωρολόγοι λένε αυτός ο σούπερ τυφώνας θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα νησιά, φέρνοντας ανέμους μέχρι 150 mph, δυνατή βροχή και τα κύματα μέχρι 40 μέτρα. Οι έντονες βροχοπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν πλημμύρες και κατολισθήσεις.

Υπάρχουν περίπου 7.500 άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί στα λιμάνια λόγω των ακυρώσεων και 47 ψαράδες αγνοούνται ανοικτά των ακτών της Catanduanes, σύμφωνα με ανταπόκριση από το philstar.com. Ο κατηγορίας 4, τυφώνας βρίσκεται σε τροχιά για το νησί της Luzon, με πληθυσμό 48 εκατομμύρια. Στη πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα αναμένονται επίσης ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι.

Ο Σούπερ τυφώναςUtor, γνωστός ως Labuyo, όπως ονομάστηκε από τη φιλιππινέζικη μετεωρολογική υπηρεσία, αναμένεται να κινηθεί στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και στη συνέχεια στην νοτιοανατολική Κίνα ή στο Βόρειο Βιετνάμ στις αρχές της εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.