Αρχική General Eκτροχιάστηκε τρένο στην Ισπανία, 77 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Eκτροχιάστηκε τρένο στην Ισπανία, 77 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Ένα τρένο υψηλής ταχύτητας εκτροχιάστηκε στην Ισπανία, κοντά στην πόλη Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τουλάχιστον 77 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 143 τραυματίστηκαν κατά τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη βορειοδυτική Ισπανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το δικαστήριο της περιφέρειας της Γαλικίας.

Οι διασώστες ανέσυραν 73 πτώματα από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας, ενώ τέσσερις ακόμη άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η εταιρεία σιδηροδρόμων της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι η αμαξοστοιχία ταξίδευε από την πρωτεύουσα Μαδρίτη προς την πόλη Φερόλ και σε αυτή επέβαιναν συνολικά 218 άνθρωποι, επιβάτες και προσωπικό του τρένου, το οποίο εκτροχιάστηκε στις 20:41 ώρα Ισπανίας. Πρόκειται για μια από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στην ιστορία της Ισπανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.