Αρχική Διεθνή Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη μπροστά στα μάτια των λουόμενων

Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη μπροστά στα μάτια των λουόμενων

συντριβήΈνα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στον ωκεανό στην περιοχή Ocean City του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το δίκτυο NBC. Ο πιλότος εκτιμάται πως είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, μάρτυρες είπαν στην αστυνομία πως το αεροπλάνο άρχισε να στροβιλίζεται εκτός ελέγχου και έπεσε στον ωκεανό όπου και βυθίστηκε. Πιστεύεται πως μόνο ο πιλότος επέβαινε σ’ αυτό και πως δεν υπάρχουν επιζώντες.

Αργά χθες βράδυ ομάδα δυτών εντόπισε αντικείμενα που πιθανώς είναι τα συντρίμμια του αεροσκάφους αλλά η επιχείρηση σταμάτησε λόγω των ισχυρών ρευμάτων και του σκότους.

Το αεροσκάφος συνετρίβη μπροστά στα μάτια των έκπληκτων λουόμενων. «Ανέβαινε σε ύψος και μετά σαν να έσβησε τη μηχανή κι άρχισε να στροβιλίζεται σαν σε σπιράλ», περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Φαίνεται πως ο πιλότος ήθελε να το ανεβάσει, η μηχανή του σαν να ξαναπήρε μπροστά και μετά ξαναέσβησε κι άρχισε πάλι το σπιράλ προς τα κάτω. Μετά ήταν πολύ χαμηλά για να μπορέσει να του δώσει ο πιλότος ύψος κι έπεσε στο νερό».

Επρόκειτο για ένα CJ-6A που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Ocean City.

Στις έρευνες συμμετέχουν η ακτοφυλακή του Μέριλαντ, άνδρες της πυροσβεστικής και ελικόπτερο της αστυνομίας.

 

Πηγή www.newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.