Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κάλεσμα της υπουργού τουρισμού στους επιχειρηματιες για τη μείωση του ΦΠΑ

Κάλεσμα της υπουργού τουρισμού στους επιχειρηματιες για τη μείωση του ΦΠΑ

κεφαλογιάννη ολγαKάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προσαρμόζοντας άμεσα τις τιμές και εκδίδοντας αποδείξεις, απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.
Σε δηλώσεις της σήμερα σε δημοσιογράφους, επανέλαβε πόσο σημαντική ήταν η απόφαση, στην παρούσα φάση, για τον ελληνικό τουρισμό, τονίζοντας ότι η αγορά πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία, θέτοντας τις βάσεις ώστε το μέτρο να γίνει μόνιμο και να αποτελέσει προπομπό άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων για τον κλάδο και γενικότερα για τις επιχειρήσεις.
«Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Στο χέρι των επιχειρηματιών είναι να κάνουν πράξη τις δηλώσεις τους και να αξιοποιήσουν το μέτρο, με αίσθημα ευθύνης και προοπτική ανάπτυξης» δήλωσε η κυρία Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά τις ιδιαίτερες δυσκολίες που υπήρχαν με την τρόικα και τη συνεισφορά του πρωθυπουργού, που ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση, για να οδηγηθούμε στην επιτυχή έκβαση.
«Κερδίσαμε μια σημαντική μάχη. Ο αγώνας όμως είναι διαρκής και πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της εποχής» τόνισε με έμφαση η υπουργός Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.