Αρχική Αεροπορικά Νέα STAR ALLIANCE: 365 ημέρες απομένουν για τη μετεγκατάσταση στο Terminal 2 του...

STAR ALLIANCE: 365 ημέρες απομένουν για τη μετεγκατάσταση στο Terminal 2 του HEATHROW

STAR ALLIANCE: 365 ημέρες απομένουν για τη μετεγκατάσταση στο Terminal 2 του HEATHROWΣήμερα ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη της λειτουργίας του νέου Terminal 2 στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Σε 365 ημέρες, η στέγη της Star Alliance στον κορυφαίο κόμβο αερομεταφορών της Βρετανίας θα υποδεχθεί το επιβατικό κοινό.

Όπως δήλωσε ο Mark Schwab, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance: «Σε ένα χρόνο θα εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή για το επιβατικό κοινό, τους αερομεταφορείς-μέλη του δικτύου της Star Alliance και τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Το ειδικά σχεδιασμένο Terminal 2 θα αποτελέσει τη στέγη μας και θα προσφέρει κορυφαία εμπειρία ταξιδίου στο επιβατικό κοινό, θα δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους αερομεταφορείς-μέλη του δικτύου της Star Alliance και θα προσφέρει ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους».

Με την μετεγκατάσταση στο Terminal 2, και οι 23 αεροπορικές εταιρείες-μέλη του δικτύου της Star Alliance οι οποίες εξυπηρετούν το αεροδρόμιο Heathrow και αντιπροσωπεύουν πάνω από 20% της κίνησης του αεροδρομίου θα λειτουργούν για πρώτη φορά σε έναν κοινό τερματικό σταθμό.

Τούτο θα δώσει τη δυνατότητα στην Star Alliance να ενισχύσει την ομαλή εμπειρία ταξιδίου που προσφέρει, να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών που ταξιδεύουν μέσω του Heathrow και να προσφέρει μικρότερο χρόνο ανταπόκρισης μεταξύ των εταιρειών-μελών του δικτύου της. Επιπλέον, ο σύγχρονος τερματικός σταθμός επιτρέπει στην Star Alliance να παρέχει νέες, προηγμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, προσφέροντας στον επιβάτη την ιδανική ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας και προσωπικής εξυπηρέτησης. Το Terminal 2 θα διαθέτει τις πλέον αυτοματοποιημένες διαδικασίες και εγκαταστάσεις από κάθε άλλο τερματικό σταθμό που υπάρχει σήμερα στο αεροδρόμιο Heathrow, παρέχοντας στους επιβάτες μεγαλύτερη δυνατότητα ελέγχου του ταξιδιού τους. Η λειτουργία υπό κοινή στέγη προσφέρει τη δυνατότητα στους αερομεταφορείς-μέλη του δικτύου της Star Alliance να κάνουν αποτελεσματικότερη χρήση των κοινών λειτουργικών εγκαταστάσεων και να εκμεταλλεύονται στο μέγιστο το χώρο και τις υπηρεσίες που διατίθενται. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Terminal 2 έναν εμπορικά ελκυστικό κόμβο αερομεταφορών για τις αεροπορικές εταιρείες.

Οι αερομεταφορείς-μέλη του δικτύου της Star Alliance θα αρχίσουν να εγκαθίστανται σταδιακά στο Terminal 2 μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου του επόμενους έτους.

Απότο Terminal 2, 23 αεροπορικέςεταιρείεςμέλητουδικτύουτης Star Alliance – Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways θαπροσφέρουνκαθημερινά 136 πτήσειςεξυπηρετώντας 51 προορισμούςσεόλοτονκόσμο. Η EVA Air, που θα γίνει σύντομα μέλος του δικτύου της Star Alliance, θα εγκατασταθεί και αυτή με τη σειρά της στο Τerminal 2 εντός του 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.