Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Matala Beach Festival 2013

Matala Beach Festival 2013

matala festival - Travelling NewsΤο Matala Beach Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 21-24 Ιουνίου 2013, φέτος για τρίτη χρονιά,  στην παραλία των Ματάλων  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα διεθνές φεστιβάλ που τα 2 τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει σχεδόν 100.000 επισκέπτες, λάτρεις της μουσικής και των χρωμάτων. Το διεθνές Matala Beach Festival 2013 το μεγαλύτερο ανοιχτό Φεστιβάλ της Ελλάδας είναι γεγονός. Παλιοί και νέοι γνώριμοι δίνουν ένα ραντεβού μοναδικό στο είδος του.

Επίσημη Έναρξη Παρασκευή 21 Ιουνίου Ώρα 20:00.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται με το δικό του μοναδικό τρόπο σε όλο το κοινό. Μας προσκαλεί σε ένα γοητευτικό ταξίδι ξεκινώντας από τις δεκαετίες του 1960 και 1970 μέχρι και το σήμερα, ώστε να μοιραστούμε μικροί και μεγάλοι τη μαγεία της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού αλλά και να αναδείξουμε τα ιδανικά της νεολαίας.

Δείτε το video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.