Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη βόρεια Ελλάδα η Σάμος έως τις 4...

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη βόρεια Ελλάδα η Σάμος έως τις 4 Ιουλίου

Eπιβατηγό Οχηματαγωγό ΘεόφιλοςΧωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη βόρεια Ελλάδα θα μείνει τουλάχιστον ως τις 4 Ιουλίου και η Σάμος, αφού το πλοίο Θεόφιλος της εταιρείας NEL LINES, που θα εκτελούσε τα δρομολόγια, δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες ετήσιας επιθεώρησης.

Εξάλλου αποκόπτεται και η σύνδεση μεταξύ των νησιών της περιφέρειας, κυρίως σε μια περίοδο μετακίνησης των φοιτητών από τα παραρτήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια αφορούν τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ επιστροφή, Καβάλα – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ και επιστροφή, Καβάλα – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Καρλόβασι – Αγ. Κήρυκο και επιστροφή και θα παραμείνουν ανεκτέλεστα τουλάχιστον έως και το Σάββατο 29/06/2013.

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερώσει όλους τους επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με όλα τα πρόσφορα μέσα και με μέριμνα της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.