Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο roadshow της Marketing Greece στην Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο roadshow της Marketing Greece στην Αθήνα

Travelling NewsΜε έκδηλο το ενδιαφέρον των τουριστικών φορέων της Αττικής, της δημόσιας διοίκησης και της επιχειρηματικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Marketing Greece σχετικά με την λειτουργία και τα επόμενα σχέδια της.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και πάνω από 200 συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού και των επιχειρήσεων που ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας που αποτελεί ένα καινοτόμο σημείο αναφοράς ιδιαίτερα για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά τουριστικά δεδομένα.

 «Ξεκινάμε αυτό το νέο εργαλείο, στόχος του οποίου είναι να υποστηρίξει το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στην δημιουργία νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας και των προορισμών της» ανέφερε ο πρόεδρος της Marketing Greece Α.Ε. και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, θα δημιουργήσει ένα παγκοσμίου επιπέδου website, θα αναπτύξει τα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, ενώ θα συνεργαστεί με γραφεία δημοσίων σχέσεων στις βασικές αγορές-στόχους, εφαρμόζοντας έτσι ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης επιμέρους τουριστικών περιοχών και τουριστικών προϊόντων. Ταυτόχρονα, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός πλήρους σχεδίου marketing της χώρας και των περιοχών της, σχεδιάζοντας και υποστηρίζοντας στρατηγικά σχέδια δημιουργίας και προβολής τουριστικών προϊόντων ανά προορισμό, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της εμπορικής διαχείρισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Επιπρόσθετα, η υπουργός Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη τόνισε: “Η συνεργασία του κράτους με την ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια εθνική στρατηγική μακροχρόνιας πνοής “.

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει άλλα τρία roadshows, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και τον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, τα roadshows στην  Κρήτη θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 στο Ηράκλειο, στο Εμπορικό Επιμελητήριο (Αίθουσα Καστελάκη) και ώρα 12:00 – 14:00, και στα Χανιά, στο Μεγάλο Αρσενάλι (Παλιό λιμάνι) και ώρα 19.00 – 21.00. Το roadshow που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 – 20:00, στο ξενοδοχείο Xenia Volos.
Αποκλειστικός χορηγός των roadshows είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.