Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και στην περιοχή...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου, Καμένων Βούρλων

athens-lamia avenue - Travelling NewsΑπό το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνεται η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

–        Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία  στον κλάδο προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

–        Από την Τρίτη 02 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 04 Ιουλίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

 Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών επιθεώρησης-συντήρησης και αποκατάστασης του Η/Μ Εξοπλισμού των σηράγγων από την «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα πραγματοποιούνται κατά τις παραπάνω περιόδους από τις 08.00 έως τις 19.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.