Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Επαναλειτουργεί από αύριο 25, Ιουνίου, ο σταθμός του μετρό Αγ. Δημήτριος

Επαναλειτουργεί από αύριο 25, Ιουνίου, ο σταθμός του μετρό Αγ. Δημήτριος

metro - Travelling NewsΚλειστός παραμένει και σήμερα ο σταθμός του μετρό  Άγιος Δημήτριος, εξαιτίας τεχνικών εργασιών ενόψει της παράδοσης των τριών νέων σταθμών.

Ο σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά από αύριο.

Κλειστός θα είναι και το Σάββατο 29/6/2013 από την έναρξη της βάρδιας έως και τη λήξη της βάρδιας την Κυριακή 30/6/2013, ημέρες κατά τις οποίες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «ΔΑΦΝΗ».

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια της διακοπής του παραπάνω σταθμού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ». Το Σάββατο 29/6/2013 η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής). Η Αφετηρία και το Τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «ΔΑΦΝΗ» και συγκεκριμένα στη στάση με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΑΦΕΤ. 201)». Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις υπάρχουσες στη διαδρομή στάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.