Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ – Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ εκφράζουν την...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ – Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Σύλλογος εργαζομένων ΕΟΤΠαραθέτουμε την ανακοίνωση που μας έστειλλε ο σύλλογος υπαλλήλων του ΕΟΤ

Οι υπάλληλοι του ΕΟΤ εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους 2.686 εργαζόμενους της ΕΡΤ που με συνοπτικές και αντισυνταγματικές διαδικασίες χάνουν τη δουλεία τους.
Μετά την απαξίωση, την κατασυκοφάντηση και τη λεηλασία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης το πολιτικό κατεστημένο αποφάσισε και διέταξε την κατάργησή της.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά αποφάσισε χωρίς τον ξενοδόχο.
Αποφάσισε χωρίς να υπολογίσει ότι όλοι εμείς οι έλληνες πολίτες που πληρώνουμε για να υπάρχει η φωνή και η εικόνα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει δυνατή και καθαρή, χωρίς παρεμβάσεις, τρομοκρατία και λογοκρισία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ            
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1958

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2013
Αριθ. Πρωτ.:  88

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτοί που έκοψαν τα φτερά της Ελλάδας με το κλείσιμο της Ολυμπιακής Αεροπορίας, σήμερα τη φιμώνουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αύριο θα επιχειρήσουν με το διαμελισμό του ΕΟΤ να την εξαφανίσουν από το διεθνές τουριστικό στερέωμα στο οποίο τα τελευταία 60 χρόνια μεσουρανεί χάρη στις συνεχείς, επιτυχημένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις του ΕΟΤ στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Καλούμε όλους τους έλληνες πολίτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που έχασαν τη δουλειά τους με το βάναυσο αυτό τρόπο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσει επιτέλους η κατεδάφιση του οικοδομήματος στο οποίο στεγάζεται η σύγχρονη Ελλάδα.
   
Για το Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Ράντος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σπυρίδων Ευαγγελάτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.