Αρχική Αεροπορικά Νέα H QATAR AIRWAYS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ

H QATAR AIRWAYS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ

Qatar 1Qatar 2Η Qatar Airways ανακοίνωσε το σχέδιο επέκτασης των δρομολογίων της σε τρεις ηπείρους μαζί με την ραγδαία αύξηση προσφοράς θέσεων προς Πακιστάν, μέρος του παγκόσμιου σχεδίου επέκτασης της.

Η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα θα αποτελέσει τον 20ο προορισμό της εταιρίας στην Αφρική, με ημερομηνία έναρξης 18 Σεπτεμβρίου, ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει το διεθνές αεροδρόμιο των Φιλιππίνων Clark στις 28 Οκτωβρίου.

Την επόμενη χρονιά στις 1 Μαρτίου, η Φιλαδέλφεια θα αποτελέσει τον πέμπτο προορισμό της στις Η.Π.Α. Επιπλέον η Qatar Airways αναπτύσσει σημαντικά την προσφορά θέσεων προς Πακιστάν όπου αυτή την στιγμή εκτελεί 17 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Καράτσι, Ισλαμαμπάντ, Λαχώρη και Πεσαουάρ.

Από την 1η Ιουνίου η Qatar Airways αυξάνει τις πτήσεις προς Πακιστάν σε ποσοστό 60%, δηλαδή με σύνολο 28 πτήσεις κάθε εβδομάδα – προς Καράτσι οι πτήσεις γίνονται δύο καθημερινές από μία καθημερινή που ισχύει σήμερα.  Προς Λαχώρη από τέσσερις που ισχύουν σήμερα σε επτά πτήσεις κάθε εβδομάδα.  Προς Πεσαουάρ μία επιπλέον πτήση θα αυξήσει τις ισχύουσες  σε τρεις κάθε εβδομάδα.

Ο Chief Executive Officer της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker ανήγγειλε το σχέδιο αυτό κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε κατά την έναρξη του Arabian Travel Market (ATM) – που λαμβάνει χώρα στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα.

“Οι τρεις νέοι προορισμοί που ανακοινώνουμε σήμερα αποδεικνύουν την προσπάθεια επέκτασής μας προς διαφορετικές ηπείρους. Φέτος δηλαδή είναι η χρονιά της Μέσης Ανατολής με πέντε από τις οχτώ νέους προορισμούς να γίνονται σε αυτήν την περιοχή μόνο.  

“Επίσης αναπτύξαμε την χωρητικότητα μας προς τις Η.Π.Α με την έναρξη της πτήσης προς Σικάγο τον προηγούμενο μήνα και την Φιλαδέλφεια ως πέμπτο προορισμό προς αυτή την Ηπειρο που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα΄’.

Φέτος η Qatar Airways έχει ξεκινήσει τέσσερις νέους προορισμούς  – Γκασίμ (Σαουδική Αραβία), Ναζάφ (Iρακ), Πνομ Πενχ (Καμπότζη) και Σικάγο (Η.Π.Α.). Επιπλέον των προορισμών που σήμερα ανακοινώθηκαν μέσα στους επόμενες εβδομάδες και  ημέρες το δίκτυο θα αναπτυχτεί περισσότερο με την προσθήκη της Σαλαλά (Ομάν στις 22 Μαϊου), Μπασρα και Σουλαιμανία (Ιρακ στις 3 Ιουνίου και 20 Αυγούστου αντίστοιχα) και Τσενκγντού (Κίνα στις 3 Σεπτεμβρίου).

Η Qatar Airways έχει ραγδαία ανάπτυξη μέσα στα μόλις 16 χρόνια λειτουργίας της, με ένα ισχύον υπερμοντέρνο στόλο 123 αεροσκαφών που επιχειρεί προς 126 προορισμούς  στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό και Αμερική, Aσία και Αυστραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.