Αρχική Αεροπορικά Νέα 1ο βραβείο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από τις αεροπορικές εταιρείες

1ο βραβείο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από τις αεροπορικές εταιρείες

Unknown-1Η Αθήνα και το αεροδρόμιό της χειροκροτήθηκαν για μία ακόμη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών, όπου ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύθηκε και φέτος από τις αεροπορικές εταιρείες.

Στο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών “ROUTES Europe 2013” (Βουδαπέστη, 12-14 Μαΐου), οι αεροπορικές εταιρείες έδωσαν το πρώτο βραβείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας στην κατηγορία επιβατικής κίνησης 4-20 εκ., σε αναγνώριση της δημιουργικότητας και της συνεχούς δυναμικής υποστήριξης που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειές τους, ειδικά κατά την εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως για την πολιτική υποστήριξής του προς τις αεροπορικές εταιρείες,  με 12 συνολικά κορυφαίες διακρίσεις τα τελευταία εννέα χρόνια στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, όπου φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 εκπρόσωποι του χώρου των αερομεταφορών.

Στην κατηγορία άνω των 20 εκ. επιβατών ετησίως, με το πρώτο βραβείο τιμήθηκε το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Αναφερόμενη στη νέα βράβευση του αερολιμένα, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες για την αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειάς  μας. Προσφέροντας και φέτος επιπλέον κίνητρα – παράλληλα με το ισχύον πρόγραμμα – με εκπτώσεις που ανέρχονται σε ποσοστό έως και 30% των συνολικών αεροναυτιλιακών χρεώσεών μας, συμμετέχουμε ακόμα περισσότερο στο ρίσκο των αεροπορικών εταιρειών. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην προσπάθεια για την υποστήριξη και την ενίσχυση της αεροπορικής αγοράς. Προχωρούμε με στόχο τη διατήρηση της ελκυστικότητας της αγοράς της Αθήνας ως πεδίου ανάπτυξης της αεροπορικής δραστηριότητας, ακόμα και μέσα στη δυσμενέστατη συγκυρία που διανύουμε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.