Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ράλλυ Ακρόπολις και η ΕΚΟ «τρέχουν» και φέτος μαζί!

Το Ράλλυ Ακρόπολις και η ΕΚΟ «τρέχουν» και φέτος μαζί!

Rally AcropolisΤην ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία ΕΚΟ, ανακοίνωσε η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2013, με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού της διοργάνωσης για το 2013!

Η ΕΚΟ ως μια μεγάλη ελληνική εταιρεία, και μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, με τη χορηγία αυτή, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, στηρίζει το σημαντικότερο ελληνικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Ως συνέχεια της περυσινής επιτυχίας που είχε αυτή η συνεργασία, αποφασίστηκε η επέκτασή της και σε νέους τομείς, με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή της διοργάνωσης, αλλά και την προσέλκυση ακόμα περισσότερων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα σημεία διεξαγωγής του αγώνα. Έτσι λοιπόν, η ΕΚΟ θα πλαισιώσει τη φετινή διοργάνωση με πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο της ΕΚΟ στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, το χώρο που θα φιλοξενήσει φέτος για πρώτη χρονιά και την Τελετή Τερματισμού του Ράλλυ Ακρόπολις! Η ΕΚΟ θα βρίσκεται και στην Τελετή Εκκίνησης στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 31 Μαΐου, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία των ειδικών διαδρομών. Σε αυτούς τους χώρους φιλοξενίας θεατών, θα προβάλλονται τα πρωτοποριακά προϊόντα και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στον Έλληνα καταναλωτή, όπως το πρόγραμμα «Εγγύηση ΕΚΟ» ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που διασφαλίζει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των καυσίμων με τα οποία ανεφοδιάζεται ο καταναλωτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.