Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στη Θεσσαλονίκη το 1ο ΕλληνοΡωσικό Επιχειρηματικό Forum

Στη Θεσσαλονίκη το 1ο ΕλληνοΡωσικό Επιχειρηματικό Forum

Στη Θεσσαλονίκη το 1ο ΕλληνοΡωσικό Επιχειρηματικό ForumΣκοπός του Forum είναι η προώθηση και ανάπτυξη των πωλήσεων Ελληνικών προϊόντων στην Ρωσική αγορά

Στο πλαίσιο των διμερών Εμπορικών Σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας, διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη, το 1ο ΕλληνοΡωσικό Επιχειρηματικό Forum «Ερμής», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαΐου.

Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του ΕλληνοΡωσικού Κέντρου «Ερμής» μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα φορέα. Στόχος του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών προϊόντων/υπηρεσιών στη ρώσικη αγορά, καθώς και η επενδυτική δραστηριότητα Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Η εν λόγω διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνον των δύο χωρών αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Στα πλαίσια του Forum θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών για την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών, επενδυτικές προτάσεις για Joint Ventures συνεργασίες καθώς και αγοροπωλησίες επιχειρήσεων.

Πηγή voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.