Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair σε λάθος Ελληνικό αεροδρόμιο!

Η Ryanair σε λάθος Ελληνικό αεροδρόμιο!

Η Ryanair σε λάθος Ελληνικό αεροδρόμιο!Έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της πτήσης Ryanair από Stansted οταν προσγειώθηκαν σε λάθος Ελληνικό αεροδρόμιο.

Η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης αντί για τον αρχικό προορισμό που ήταν η Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες αρχικά υπέθεσαν οτι είχαν μείνει απο καύσιμα ενώ αργότερα ενημερώθηκαν απο τους υπεύθυνους της Ryanair οτι η καθυστέρηση οφείλεται σε περιορισμούς νυχτερινής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ανέφερε οτι “Η πτήση Ryanair FR6611 στις 13 Μαιου 2013 προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας αδυναμίας του αεροδιαδρόμου να δεχτεί νυχτερινές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς”

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και 2 ώρες αργότερα αναχώρησε για Κεφαλλονιά όταν άρθηκε ο περιορισμός.

“Η Ryanair λυπάται ειλικρινά για την καθυστέρηση των 2 ωρών.”

Η αεροπορική εταιρεία δεν έκανε γνωστό εάν η καθυστέρηση οφείλεται σε αργοπορημένη αναχώρηση ή αν ο πιλότος γνώριζε οτι η πτήση θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία πριν την αναχώρηση απο το Stansted.
Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε οτι δεν υπάρχουν θέματα φωτισμού στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς και θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair προκειμένου να εξασφαλιστεί οτι δεν θα υπάρξουν παρόμοιες περιπτώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.