Athens Training & Development Center

Greece's travel & tourism newspaper
Athens Convention Bureau Δήμος ΑθηναίωνΗ τουριστική προβολή της Αθήνας, η αποκατάσταση της εικόνας της στη διεθνή αγορά και η προώθηση της πόλης ως αυτόνομου ταξιδιωτικού προορισμού, βρίσκεται στο επίκεντρο του Travel Trade Athens 2013, που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων στις 22 και 23 Απριλίου 2013, στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15).

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules


 Την πρόσκληση του δήμου Αθηναίων έχουν αποδεχθεί και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 60 hosted buyers από το εξωτερικό και 100 προμηθευτές από όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς της Αθήνας, σε ένα διήμερο workshop και συναντήσεων, ενώ αναμένεται και η συμμετοχή τουλάχιστον 15 δημοσιογράφων και εκπρόσωπων ξένων Μέσων Ενημέρωσης.
 Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση σε ειδική τελετή υποδοχής στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Πλατεία Κοτζιά, την Κυριακή 21 Απριλίου. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ο δήμαρχος Αθηναίων θα ανοίξει τις εργασίες του workshop με τις προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ hosted buyers και προμηθευτών και την Τρίτη 23 Απριλίου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα και συμπεράσματα της διοργάνωσης και για τη σημασία της στην τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.
 Πρόκειται για το πρώτο διεθνές workshop αποκλειστικά για το προορισμό της Αθήνας, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association- ETOA).
 Στο πλαίσιο του Travel Trade Athens 2013, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά τουρισμού και συνεδρίων και θα παραστούν εκπρόσωποι και ομιλητές από τις διοικήσεις φορέων διεθνούς εμβελείας, όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τουρισμού Νεότητας (WYSE), η Διεθνής Ένωση Διοργανωτών Συνεδρίων (MPI), ο Διεθνής Σύνδεσμος Τουρισμού Gay&Lesbian (IGLTA) κ.α.
 Το πρόγραμμα φιλοξενίας των ξένων επισκεπτών, πέραν των επαγγελματικών συναντήσεων, περιλαμβάνει τη διενέργεια περιηγήσεων και επισκέψεων εργασίας με σκοπό την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής Αθήνας καθώς και ένα ιδιαίτερα προσεγμένο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.
 Η διοργάνωση, Travel Trade Athens, θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και θα αφορά μόνον στην Αθήνα, αποφασίστηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για την τουριστική προβολή της πόλης μετά από συμφωνία της ΕΑΤΑ με την ETOA.
Αποσκοπεί στην παρουσίαση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας και στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεσμών μεταξύ του τοπικού τουριστικού τομέα και εκπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων από τις αγορές στόχευσης της Αθήνας.
 Το Travel Trade Athens 2013 τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και το υποστηρίζουν σημαντικοί φορείς, θεσμικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες της Μητροπολιτικής Αθήνας, καθώς και πληθώρα επιχειρήσεων μελών του Athens Convention Bureau.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ειδήσεις στα Ελληνικά News in English

Είστε έτοιμοι για τη νέα σας καριέρα στο eMarketing;

Athens Training & Development Center

Published April 5, 2015

Εάν σκέφτεστε πως έχει έρθει η ώρα και κάνετε την είσοδο σας στο eMarketing τότε είστε στο σωστό μέρος! Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργεία του συγκεκριμένου κλάδου. Continue reading


Athens Training & Development Center

PROMOTED BY
Athens Traning & Development Center

10 συμβουλές για τη δημιουργία εταιρικών βίντεο.

Idea99

Published April 2, 2015

Γνωρίζουμε πως οι παράμετροι για τη δημιουργία ενός ποιοτικού βίντεο είναι πολλοί. Στο παρόν άρθρο σας παρουσιάζουμε τις 10 βασικότερες τεχνικές συμβουλές με το τι να προσέχετε στα δικά σας εταιρικά βίντεο. Continue reading


Idea99

PROMOTED BY
Idea99

Τα οφέλη της Πράσινης ενέργειας.

karageorgos

Published April 4, 2015

Από την αρχαιότητα, ο άνθρωπος έκανε χρήση πηγών ενέργειας οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον ανεξαρτήτως της ύπαρξης προβλήματος ρύπανσης στο επίπεδο που γνωρίζουμε σήμερα. Continue reading


karageorgos

PROMOTED BY
Λ.Χ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΑΤΤΕ

Χαλαρώστε από το στρες και το άγχος με κεριά.

kiroplast

Published April 3, 2015

Μάθετε πως να καταπραΰνετε την ένταση της καθημερινότητάς σας χρησιμοποιώντας ως μέσο χαλάρωσης το φως των κεριών. Continue reading


kiroplast

PROMOTED BY
ΚΗΡΟΠΛΑΣΤ

Hellenic Travelling monthy travel guide since 1991Live Ship Traffic


Live Air Traffic

Hotelclub.com