Αρχική Γαστρονομία Στην πρώτη φάση υλοποίησης του έργου «Η Γαστρονομία στο Marketing του Ελληνικού...

Στην πρώτη φάση υλοποίησης του έργου «Η Γαστρονομία στο Marketing του Ελληνικού Τουρισμού», προχωρά ο ΣΕΤΕ

seteΣτην πρώτη φάση υλοποίησης του έργου «Η Γαστρονομία στο Marketing του Ελληνικού Τουρισμού», προχωρά ο ΣΕΤΕ, ύστερα από την ολοκλήρωση της καμπάνιας για τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων. Η πρωτοβουλία, η οποία χρηματοδοτείται αποκλειστικά από χορηγίες ιδιωτικών επιχειρήσεων και επαγγελματικών φορέων, στηρίζεται στο γεγονός πως η ελληνική γαστρονομία είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτική αναβάθμιση στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ενώ το έργο «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού» αποτελεί μια αφορμή για συστράτευση όλων όσοι υπηρετούν υπεύθυνα τον ελληνικό τουρισμό.
 
Η πρώτη φάση υλοποίησης περιλαμβάνει κυρίως την καταγραφή του γαστρονομικού χαρτοφυλακίου σε πανελλαδική κλίμακα, για τη δημιουργία της δίγλωσσης (ελληνικά-αγγλικά) διαδικτυακής πύλης της ελληνικής γαστρονομίας, όπου θα συμπεριληφθεί το σύνολο της  «γαστρονομικής αλυσίδας», από την παραγωγή ποιοτικών πρώτων υλών και προϊόντων, στην εστίαση και τη φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.