Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Νέα υπηρεσία Ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους

Νέα υπηρεσία Ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους

Hertz coverΗ Hertz-Autohellas καινοτομεί και προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία την «Rent a Van». Η νέα υπηρεσία αναφέρεται στην  Ενοικίαση Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5τ. και είναι διαθέσιμη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Η υπηρεσία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών  απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ή εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, όσο και στον ιδιώτη που θέλει να μεταφέρει προσωπικά του αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή εκείνος επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την μίσθωση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ  έως 3.5τ δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα.
 
Ο στόλος των ελαφρών φορτηγών αποτελείται από μια ευρεία γκάμα σχημάτων με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτίου από 610 έως 1140 κιλά. Τα παρακάτω μοντέλα ελαφρών φορτηγών όπως,  
Peugeot Bipper
Fiat Florino
Opel Combo
Fiat Doblo
Peugeot Partner
Opel Movano
Ford Transit
έχουν κινητήρες diesel και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από 1 ημέρα έως και 12 μήνες είτε μέσω του www.hertz.gr είτε με ένα τηλεφώνημα στο κέντρο κρατήσεων
στο 801 11100100 ή 2106264444.
 
Τώρα με την Hertz και η μεταφορά αντικειμένων γίνεται εύκολη υπόθεση!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hertz.gr  ή καλέστε στο 210 6264401 κος Εμμανουήλ Καραμαλής
 
Η Hertz Autohellas είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με περισσότερα από 26,500 αυτοκίνητα και περισσότερους από 100 σταθμούς στους πιο τουριστικούς και εμπορικούς προορισμούς της χώρας μας καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.