Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Olympic Handling ανέλαβε την επίγεια εξυπηρέτηση της Ukraine International

Η Olympic Handling ανέλαβε την επίγεια εξυπηρέτηση της Ukraine International

olympic handlingΗ Olympic handling υπέγραψε σύμβαση παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης σε όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια, με την αεροπορική εταιρεία UKRAINE INTERNATIONAL.

Η Ουκρανική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε από 1η Απριλίου 2013 με 4 εβδομαδιαία δρομολόγια στην Αθήνα ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα εκτελέσει πτήσεις charter από την Ουκρανία προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κω και Άραξο.

Η Ukraine International ξεκίνησε την λειτουργία της το 1992 διαθέτει στόλο 21 αεροσκαφών Boeing 737 και με βάση το Boryspil International Airport του Κιέβου εξυπηρετεί περισσότερα από 700 δρομολόγια  την εβδομάδα σε περισσότερους από 3000 προορισμούς.

H Olympic Handling συνεχίζει την διεύρυνση του πελατολογίου της βασιζόμενη στο τρίπτυχο ποιότητας υπηρεσιών, άριστων υποδομών και ανταγωνιστικών τιμών.  Η εταιρεία έχει παρουσία σε 37 ελληνικά αεροδρόμια και για το 2012 εξυπηρέτησε 81.500 πτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.