Αρχική Εκδηλώσεις Το Skal Αθήνας κόβει την πίτα του

Το Skal Αθήνας κόβει την πίτα του

Skal InternationalΜε κύριο θέμα τη σύσφιξη των σχέσεων, την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, και τη προβολή του τουρισμού μας στο εξωτερικό

Το Skal Αθήνας κόβει, σήμερα Δευτέρα 11, Μαρτίου, την πίτα του, στο Ξενοδοχείο Amalia στις 17.00, και προσκαλεί όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό.

Skal International Athens – Greece No 140
SKAL  Athens President: Stefanos Costopoulos
SKAL  Athens Secretary General: Ms Elena Agyridis

Πληροφορίες
Tel 2109940109, Fax 2109936564
Email: skal@travelling.gr

Το Skal International (ΣΚΩΛ) στη χώρα μας.

Το πρώτο τμήμα του ΣΚΩΛ στη χώρα μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1954 από τουριστικούς παράγοντες και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς. Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό τα μέλη του Σκωλ, συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στα Διεθνή Συνέδρια και δημιούργησαν στενούς δεσμούς σε όφελος της προβολής του τουρισμού της χώρας μας. Μέλη μας έχουν εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Skal και συμμετέχουν στις συζητήσεις και τις αποφάσεις προς όφελος των κοινών στόχων.

Σήμερα υπάρχουν  τμήματα του Skal International, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, και Κω, από τα οποία εκλέγεται η 7μελής Εθνική Επιτροπή του Skal Eλλάδος, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας, στα συμβούλια των αντιπροσώπων.

Είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα του Σκωλ Αθήνας, ότι τα δύο μέλη του ΔΣ της Αθήνας, που το εκπροσωπούν, στην Εθνική Επιτροπή Σκωλ της χώρας μας, κατέχουν τις θέσεις του Προέδρου και του Διεθνούς Αντιπροσώπου.

Κάτι που όπως όλοι γνωρίζουμε σημαίνει άμεση συμμετοχή στις αποφάσεις που παίρνει η Διοίκηση του Διεθνούς Σκωλ.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.