Αρχική Τουρισμός Ο “REWE Touristik” και o “MTS-OTS” αλλάζουν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην...

Ο “REWE Touristik” και o “MTS-OTS” αλλάζουν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην ΜTS Incoming S.L.

logomtsincomingΟ όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS και ο ταξιδιωτικός οργανισμός REWE Touristik (RTG) αλλάζουν τα ποσοστά συμμετοχής τους στην από κοινού ελεγχόμενη εταιρία MTS Incoming S.L. Μέχρι σήμερα  ο ταξιδιωτικός οργανισμός REWE Touristik συμμετείχε με 49% στην MTS Incoming S.L., ενώ ο όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS κατείχε το υπόλοιπο 51%.

Την 1η Μαρτίου του 2013 ο Sören Hartmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Rewe Touristik και ο Δρ Rembert Euling, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου MTS, υπέγραψαν τη σύμβαση που θα επαναπροσδιορίσει το αντικείμενο του εισερχομένου τουρισμού και για τις δύο εταιρείες.

Η Rewe Touristik, κάτοχος των εμπορικών σημάτων των ταξιδιωτικών γραφείων “ITS”, “Jahn Reisen” και “Tjaereborg”, ίδρυσε τη δική της εταιρεία εκμετάλλευσης (holding) με αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό. Αυτή αναλαμβάνει από την MTS Incoming SL όλες τις επιχειρήσεις στην Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Βόρεια Ιταλία και τη Βουλγαρία και αποκτά το 35% της εκμετάλλευσης στο MTS Incoming της Πορτογαλίας.

Ο όμιλος επιχειρήσεων MTS-OTS, με τα εμπορικά σήματα των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων πρακτορείας εισερχομένου τουρισμού, “MTS”, “OTS” και την ιδιόκτητη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού “Axis Data”, θα αποκτήσει το 49% των μετοχών της MTS Incoming S.L. από την Rewe Touristik την 1η Νοεμβρίου του 2013 και θα κατέχει πλέον το 100 τοις εκατό του συνόλου των μετοχών της στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Η OTS θα παραμείνει παρούσα σε 13 χώρες χωρίς μεταβολές.

Η αλλαγή στα ποσοστά συμμετοχής σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη συνεργασία μεταξύ του ταξιδιωτικού οργανισμού Rewe Touristik και του ομίλου επιχειρήσεων MTS-OTS από το τέλος του 2013. Η Rewe Touristik θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την MTS-OTS στην Ισπανία, την Πορτογαλία, το Πράσινο Ακρωτήριο, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Ένας επιπλέον στόχος αυτού του νέου προσανατολισμού για τους δύο εταίρους είναι η αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών τομέων στο μέλλον και η ανάπτυξη της συνεργασίας με τους υφιστάμενους και νέους επιχειρηματικούς εταίρους και τουριστικές αγορές. Ταυτόχρονα, με τη νέα δομή θα μπορούν να βελτιστοποιηθούν οι διασυνδέσεις και οι διαδικασίες από τους διάφορους προορισμούς ως προς τις πωλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.