Αρχική Σύλλογοι Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση των εργαζομένων

Σύλλογος εργαζομένων ΕΟΤΤην Τετάρτη 13-3-2013, μετά από πρόσκληση των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, επισκέφθηκε τα Γραφεία του ΕΟΤ (Τσόχα 7) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με επικεφαλής τους βουλευτές  Μιχάλη Κριτσωτάκη (Ηρακλείου) και Δημήτρη Γάκη (Δωδεκανήσου).

Αφού άκουσαν τις εισηγήσεις των υπαλλήλων του ΕΟΤ απάντησαν στο σύνολο των ερωτήσεων που τους υποβλήθηκαν, ανακοίνωσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τον Τουρισμό, τόνισαν την αντίθεσή τους στη διάλυση του ΕΟΤ και επισήμαναν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ρόλου του σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.  

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και ολοκληρώθηκε με πρόσκληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ προς τα στελέχη του ΕΟΤ να καταθέσουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους προκειμένου να ολοκληρωθεί το εθνικό σχέδιο για τον Τουρισμό του Κόμματος την οποία αποδέχθηκαν τα στελέχη του ΕΟΤ στο σύνολό τους.
 

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΟΤ                           ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΟΤ
Κωνσταντίνος Ράντος                           Πέτρος Αθανασίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.