Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέοι τουριστικοί προορισμοί στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa

Νέοι τουριστικοί προορισμοί στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa

747-8I LufthansaΝέοι τουριστικοί προορισμοί στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa
16 νέες συνδέσεις/ 5 νέοι προορισμοί/ επίσπευση αντικαίνισης της Business Class

Η Lufthansa συνεχίζει την επέκταση των υπηρεσιών της προς δημοφιλείς παραθεριστικούς προορισμούς. Το νέο θερινό πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει 5 καινούριους ελκυστικούς προορισμούς διακοπών: Μαχόν (Mahón), Χερέθ ντε λα Φροντέρα (Jerez de la Frontera), Κάρντιφ, Γλασκόβη και Βάρνα. Όσον αφορά τα υπερατλαντικά δρομολόγια, η Lufthansa εγκαινιάζει μια νέα πτήση από το Μόναχο προς το Βανκούβερ στις Δυτικές ακτές του Καναδά, πλέον της υφιστάμενης πτήσης από τη Φρανκφούρτη. Επίσης, από τον Ιούλιο, οι επιβάτες στην Ευρώπη θα μπορούν να κάνουν κράτηση και να γνωρίσουν το νέο προϊόν και τις ειδικές τιμές της Germanwings, που σταδιακά θα αναλάβει όλα τα point-to-point δρομολόγια της Lufthansa, εκτός όσων πραγματοποιούνται μέσω των κόμβων της εταιρίας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Επιπλέον, η Lufthansa αυξάνει από δύο σε τρία τα καθημερινά δρομολόγιά της από Φρανκφούρτη και Μόναχο προς Αθήνα, (21 πτήσεις την εβδομάδα από/προς Φρακφούρτη και 21 πτήσεις την εβδομάδα από/προς Μόναχο).
Στο θερινό πρόγραμμα δρομολόγίων, οι πελάτες της Lufthansa θα μπορούν να επιλέξουν από 218 προορισμούς της εταιρίας προς 82 χώρες (περσινή χρονιά: 216 προορισμοί σε 83 χώρες). Το θερινό πρόγραμμα θα ισχύσει από την Κυριακή 31 Μαρτίου έως το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013.

“Και το φετινό καλοκαίρι προσφέρουμε νέες πτήσεις προς υπέροχους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου, διευρύνοντας την εξειδίκευσή μας στον τομέα των ταξιδιών αναψυχής,” δήλωσε ο Jens Bischof, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines.

Καινούριοι, ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί
Είτε πρόκειται για διακοπές στην παραλία είτε για ταξίδι περιπέτειας ή απλά για city break, ταξιδεύοντας με τη Lufthansa προς τον προορισμό των διακοπών τους, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας κορυφαίας αεροπορικής εταιρίας με τακτικές συνδέσεις.

Στο θερινό πρόγραμμα έχουν προστεθεί πέντε νέοι, εποχιακοί προορισμοί που θα εξυπηρετούνται τους καλοκαιρινούς μήνες:
Ένα νέο δρομολόγιο έχει προγραμματιστεί για τη Μινόρκα, το μικρό νησί των Βαλεαρίδων που γειτονεύει με τη Μαγιόρκα. Απευθείας πτήσεις από Μόναχο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο και Βερολίνο, θα προσγειώνονται στην πρωτεύουσα του νησιού, Mahón.
Η πόλη της Ανδαλουσίας Jerez de la Frontera, στην τουριστική περιοχή της Ισπανίας που είναι γνωστή ως «Ακτογραμμή του Ήλιου», θα εξυπηρετείται φέτος το καλοκαίρι από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη.
Η πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας, στη Μαύρη θάλασσα, είναι ένας ακόμη νέος, ηλιόλουστος προορισμός που θα εξυπηρετείται από το Ντίσελντορφ.
Από το Ντίσελντορφ θα αναχωρούν, επίσης, πτήσεις προς δύο νέους βρετανικούς προορισμούς: το Κάρντιφ, πρωτεύουσα της Ουαλίας, είναι ιδανικό σημείο αφετηρίας για διακοπές στην ακτή ή τα Ουαλικά όρη. Η Γλασκόβη, η μεγαλύτερη πόλη της Σκοτίας, φημίζεται για την έντονη καλλιτεχνική σκηνή της, την αρχιτεκτονική και το design. Το συγκλονιστικό τοπίο των ορεινών περιοχών της Σκοτίας (Highlands), καθιστά τη Γλασκόβη έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για ταξίδια εξερεύνησης. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται όλο το χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι οι παραθεριστές θα επωφεληθούν από επιπλέον έξι νέα δρομολόγια προς τουριστικές περιοχές της Μεσογείου. Σε συνδυασμό με τους υφιστάμενους καλοκαιρινούς προορισμούς, οι εποχιακοί προορισμοί της Lufthansa θα φτάσουν κατά περιόδους τους 25, περισσότεροι από τους οποίους θα εξυπηρετούνται από διάφορα αεροδρόμια της Γερμανίας. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των πτήσεων προς τους τουριστικούς προορισμούς. Οι επιβάτες που επιθυμούν να προβούν σε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου, καταλύματος ή ακόμη και σε ενοικίαση αυτοκινήτου σε έναν από τους παραπάνω προορισμούς, μπορούν με ένα μόνο κλικ να συνθέσουν ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο υπηρεσιών μέσω του portal διακοπών HYPERLINK “http://www.lufthansaholidays.com”www.lufthansaholidays.com

Πτήσεις για Βανκούβερ από Μόναχο
Η Lufthansa επεκτείνει τα δρομολόγια μακρινών διαδρομών. Το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάζει μια νέα πτήση από το Μόναχο προς το Βανκούβερ στις δυτικές ακτές του Καναδά, συμπληρώνοντας το υφιστάμενο δρομολόγιο από τη Φρανκφούρτη. Από τις 16 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις προς τη μεγαλύτερη πόλη της Βρετανικής Κολομβίας (British Columbia) με Airbus A330. Το Βανκούβερ είναι σημαντικό κέντρο εμπορίου. Παράλληλα, διαθέτει το μεγαλύτερο λιμάνι στον Καναδά και φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία πολλών μεταλλευτικών και δασοκομικών εταιριών, ενώ πολλές εταιρίες IT έχουν εγκατασταθεί στην περιφέρεια. Ταυτόχρονα, το Βανκούβερ αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Επίσπευση ανακαίνισης της Business Class
Νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, η Lufthansa επισπεύδει την ανακαίνιση της νέας καμπίνας Business Class – την οποία ήδη διαθέτουν όλα τα πρόσφατα παραληφθέντα Boeing 747-8 και τρία Airbus A330 – σε όλα τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων του στόλου της. Η εταιρία επενδύει επιπλέον 50 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η τροποποίηση του συνόλου των αεροσκαφών να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το 2015.
“Η νέα Business Class τυγχάνει εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες μας. Συνεπώς, επιταχύνουμε τις διαδικασίες αντικατάστασης της παλιάς με τη νέα Business class και στα υπόλοιπα αεροσκάφη και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο εξασφαλίσαμε – πέραν των προγραμματισμένων δαπανών- επιπλέον 50 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι το 2015 θα έχουμε τοποθετήσει νέα καθίσματα σε ολόκληρο το στόλο μακρινών διαδρομών. Όχι μόνο στην Economy και τη First Class, αλλά και στη Business Class,” εξηγεί ο κος Jens Bischof.

Σχεδόν σε όλο τον κόσμο διαθέσιμη η υπηρεσία FlyNet
Μέχρι σήμερα, η Lufthansa έχει εγκαταστήσει την υπηρεσία FlyNet (ευρυζωνικού ίντερνετ) σε 88 αεροσκάφη, δηλαδή σχεδόν σε ολόκληρο το στόλο διηπειρωτικών διαδρομών. Μόνη εξαίρεση αποτελούν μερικά Boeing 747-8 και Αirbus A380 αλλά και αυτοί οι τύποι αεροσκαφών θα διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία εντός του ερχόμενου έτους. Πλέον, η υπηρεσία FlyNet διατίθεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο, με εξαίρεση τον εναέριο χώρο πάνω από την Κίνα, καθώς δεν έχει εγκριθεί η άδεια αναμετάδοσης. Το κανάλι “Sport 24” στο δωρεάν portal FlyNet, προσφέρει αρίστης ποιότητας ζωντανές τηλεοπτικές αναμεταδόσεις. Παράλληλα, μέσω της πύλης FlyNet οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση μιας πτήσης ανταπόκρισης που ενδεχομένως έχουν ή ακόμη να πραγματοποιούν check-in ενώ βρίσκονται στον αέρα.
Νέο δρομολόγιο προς Χονγκ Κονγκ με Boeing 747-8
Το Boeing 747-8, που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο στόλο της Lufthansa, έχει πολύ γρήγορα κερδίσει την προτίμηση των επιβατών. Η “Βασίλισσα των Ουρανών” προς το παρόν πραγματοποιεί πτήσεις προς Ουάσινγκτον και Λος Άντζελες, καθώς και το Μπανγκαλόρ και το Δελχί στην Ινδία. Στα τέλη Μαρτίου, το δρομολόγιο Φρανκφούρτη- Χονγκ Κονγκ θα είναι το επόμενο που θα εκτελείται με αεροσκάφος αυτού του τύπου. Στις αρχές του θερινού προγράμματος η Lufthansa περιμένει νέες παραλαβές του υπερσύγχρονου και ιδιαίτερα φιλικού προς το περιβάλλον αεροσκάφους. Μέχρι τα τέλη του 2013, προβλέπεται η παραλαβή επιπλέον 5 Βoeing B747-8 από το Σιάτλ.

Η Germanwings αναλαμβάνει δρομολόγια της Lufthansa
Με την έναρξη του θερινού προγράμματος, η Germanwings αναλαμβάνει συνολικά έξι point-to-point δρομολόγια που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν από τη Lufthansa, αρχής γενομένης με τις πτήσεις από Αμβούργο προς Βιέννη, Στουτγάρδη, Νυρεμβέργη, Ντουμπρόβνικ, Νίκαια και Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
Από την 1η Ιουλίου 2013, σταδιακά όλο και περισσότερα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τη νέα Germanwings. Οι πελάτες και το ευρύτερο κοινό θα ενημερωθούν εγκαίρως.
Για όσους επιβάτες έχουν ήδη κάνει κράτηση σε κάποια πτήση της Lufthansa που αντικαθίσταται από τη Germanwings, η κράτησή τους θα μεταφερθεί αυτόματα στη Germanwings. Όλα τα Ευρωπαϊκά δρομολόγια της Lufthansa που δεν πραγματοποιούνται μέσω των κόμβων της εταιρίας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο πρόκειται να μεταφερθούν στη Germanwings, η οποία θα προσφέρει πλέον καινούριους, ελκυστικούς ναύλους.

Για οικονομικούς λόγους, με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2013 η Lufthansa αποσύρει τις πτήσεις προς Περμ και Καζάν της Ρωσίας. Ωστόσο, ταυτόχρονα αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων προς Nizhny Novgorod και Samara.

Το φετινό καλοκαίρι, οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa Austrian, Brussels, Germanwings, Lufthansa και SWISS – θα εξυπηρετούν συνολικά 285 προορισμούς σε 102 χώρες σε 4 ηπείρους από τους κόμβους τους στις Βρυξέλες, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη και τη Ζυρίχη. Επίσης, θα συμπληρώνουν συνδυαστικά τα δρομολόγια μεταξύ τους, προσφέροντας πολλές πτήσεις κοινού κωδικού.

Τα νέα δρομολόγια και οι καινούριοι προορισμοί του θερινού προγράμματος 2013 της Lufthansa με μια ματιά

Φρανκφούρτη –    Αντάλυα (Antalya), Ίμπιζα (Ibiza), Χερέθ (Jerez)
Μόναχο –        Βανκούβερ, Μαχόν (Μahón), Τύνιδα
Ντίσελντορφ –        Jerez, Mahón, Βάρνα, Κάρντιφ, Γλασκόβη
Αμβούργο –        Mahón
Βερολίνο/ Tegel –    Mahón, Αντάλυα, Φάρο, Ίμπιζα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.