Αρχική Εκθέσεις Με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και ξένων ΜΜΕ θα συναντηθεί η Κα...

Με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και ξένων ΜΜΕ θα συναντηθεί η Κα Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο

Όλγα ΚεφαλογιάννηΟι τουριστικές επενδύσεις και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, με αφορμή την συμμέτοχη της Ελλάδας στην  ΙΤΒ Βerlin.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα επισκεφτεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής.  Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Τουρισμός και επιχειρήσεις: προκλήσεις και προοπτικές». Στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad Adenauer και ο ΕΟΤ, θα συμμετέχουν επίσης, ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ και ο Παύλος Ευμορφίδης, επιχειρηματίας.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού, θα συναντηθεί με τον κ. Friedrich Joussen CEO TUI, με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και υψηλόβαθμα στελέχη ξένων ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.