Αρχική Γαστρονομία Η LA BRASSERIE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ TITANIA ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ...

Η LA BRASSERIE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ TITANIA ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

TitaniaΤο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται την Περίοδο της Σαρακοστής με Αγιορείτικες Γεύσεις, εμπνευσμένες από τη διατροφή των ασκητών μοναχών του Αγίου Όρους. Η Αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται σε προϊόντα της Ελληνικής υπαίθρου και θάλασσας, όπως το ελαιόλαδο, τα όσπρια, τα λαχανικά και τα θαλασσινά.
 
Έτσι, από την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου) έως και τη Μεγάλη Παρασκευή (3 Μαϊου), στον χώρο της La Brasserie θα σερβίρονται καθημερινά νηστίσιμα πιάτα από ένα πλούσιο μενού ειδικά σχεδιασμένο για την Περίοδο της Σαρακοστής από τον executive chef του ξενοδοχείου κύριο Χρήστο Τζιλήρα.
 
Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρόταση, βασισμένη σε Αγιορείτικες συνταγές, που περιλαμβάνει μια πλούσια επιλογή από δημιουργικά πιάτα όπως Πατατοσαλάτα με ελιές, μουστάρδα, βότανα και λεμόνι, Γιουβέτσι με γαριδάκι, λαχανικά και δυόσμο, «Φασουλαταβάς» γίγαντες στον φούρνο, Ασουρέ και Μηλόπιτα με ταχίνι.
 
Το ΤΙΤΑΝΙΑ πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, προσφέροντας ένα μενού μοναδικών Αγιορείτικων Γεύσεων που θα προσφέρεται στον χώρο της La Brasserie καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.