Αρχική Φορείς Αντίθετοι με τη διάλυση του ΕΟΤ, Γκερέκου, Γεωργακόπουλος και Κατσιφάρας

Αντίθετοι με τη διάλυση του ΕΟΤ, Γκερέκου, Γεωργακόπουλος και Κατσιφάρας

Σύλλογος εργαζομένων ΕΟΤOι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ, τη Παρασκευή 1-3-2013, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με αίτημα να παρέμβει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποσυρθούν οι διατάξεις από το σχέδιο νόμου  του Υπουργείου Τουρισμού με τις οποίες διαλύεται ο ΕΟΤ.
Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης κατέθεσαν στη Γραμματεία του Συνεδρίου επιστολή και συνομίλησαν με τους πρώην Υπουργούς Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου και κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.
Και οι τρεις εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη διάλυση του ΕΟΤ.
Η Άντζελα Γκερέκου με την ιδιότητα της υπεύθυνης του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων να την ενημερώσουν αναλυτικά σε συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη 5-3-2013.   

Στην επιστολή τους, οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ, τονίζουν ότι καταστροφικές θα είναι οι συνέπειες για τον ελληνικό τουρισμό η επιχειρούμενη από την Κυβέρνηση διάλυση του ΕΟΤ.
Επίσης ζητούν από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να παρέμβει πολιτικά για να αποσυρθούν από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού οι διατάξεις που διαλύουν τον ΕΟΤ γιατί, αν παραμείνουν, θα υπάρξει απορύθμιση της τουριστικής αγοράς και απώλεια σημαντικών κονδυλίων από το ΕΣΠΑ στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.