Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας ΞΕΕ: Κίνηση βαρύνουσας στρατηγικής σημασίας η συνένωση δυνάμεων Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και...

ΞΕΕ: Κίνηση βαρύνουσας στρατηγικής σημασίας η συνένωση δυνάμεων Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και Aegean Airlines

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΗ πρόσφατη ανακοίνωση συνένωσης δυνάμεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και της Aegean Airlines αποτελεί, σύμφωνα με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, κίνηση βαρύνουσας στρατηγικής σημασίας  για την αναζωογόνηση της τουριστικής αγοράς της Αθήνας με ευεργετικές επιδράσεις στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.
Η εξαγγελθείσα πολιτική προσέλκυσης και επιβράβευσης πελατών του ΔΑΑ μέσω  συνολικού πακέτου στοχευμένης μείωσης των τελών και το άνοιγμα 8 ευρωπαϊκών προορισμών που δρομολογεί η Aegean, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, συνιστούν υποδείγματα επιχειρηματικής δράσης, δίνοντας  ανάσα και νέες ευκαιρίες στον ελληνικό τουρισμό.
Πέρα από τον έπαινο προς τις διοικήσεις των δύο σημαντικών αυτών οργανισμών, η ξενοδοχειακή κοινότητα καλεί όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην τουριστική αλυσίδα να εντείνουν τις προσπάθειες τους ενόψη της έναρξης της τουριστικής περιόδου, ώστε να αποτελέσει το 2013 ιστορικό έτος ανάκαμψης και νέας ανοδικής πορείας της τουριστικής οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.