Αρχική Αεροπορικά Νέα Quiz & win: Μηνιαίος διαγωνισμός από τη www.lufthansaexperts.com

Quiz & win: Μηνιαίος διαγωνισμός από τη www.lufthansaexperts.com

lufthansa expertsΤο νέο Tablet της SONY το έπαθλο του Φεβρουαρίου

Οι αγαπημένοι μηνιαίοι online διαγωνισμοί του www.lufthansaexperts.com, αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες, συνεχίζονται για όλο το ημερολογιακό έτος 2013 και προσφέρουν συναρπαστικά δώρα.

Για το μήνα Φεβρουάριο, το Quiz έχει θέμα “Products & Services” και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις πτήσεις της Lufthansa, της Austrian και της SWISS. Ειδικότερα οι ερωτήσεις αφορούν στην υπηρεσία FlyNet που προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο εν πτήσει, στην καμπίνα business class καθώς και στα ειδικά γεύματα που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων. 

Ο πρώτος μεγάλος τυχερός θα κερδίσει το νέο Τablet της SONY, Xperia™ Tablet S, αξίας 429€ !
Μερικά από τα χαρακτηριστικά του:
•  16GB wi-fi
•  τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για αλλαγή τηλεοπτικών καναλιών και ρύθμιση ηχοσυστήματος
•  πολύ λεπτή θήκη αλουμινίου με αδιάβροχο σχεδιασμό

Μην καθυστερείτε λοιπόν!!

Ο Φεβρουάριος φθάνει στο τέλος του και η ευκαιρία για συναρπαστικά δώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Μπείτε στο www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνοντας νέα εγγραφή και καλή σας επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.