Αρχική Κρουαζιέρες H επόμενη γενιά κρουαζιερόπλοιων, από τη Royal Caribbean International

H επόμενη γενιά κρουαζιερόπλοιων, από τη Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International έκανε ένα μεγάλο βήμα αυτή την εβδομάδα προς  την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κρουαζιερόπλοιων,  όταν το πρώτο κομμάτι του χάλυβα κόπηκε για το πρώτο από τα δύο πλοία Sunshine Project. Η κοπή  πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας, όπου θα κατασκευαστούν τα δύο πλοία.



Για να γιορτάσει το ορόσημο, η Royal Caribbean International ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο νέων πλοίων – Quantum of the Seas, που θα κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο του 2014, και Anthem of the Seas, το οποίο θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2015. Θα είναι μέρος της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων  Quantum και θα βασιστεί στην κληρονομιά της Royal Caribbean  International που αφορά στον  επαναστατικό σχεδιασμό πλοίων και στην  τολμηρή καινοτομία.

”Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε  αυτό το σημαντικό ορόσημο για το πρώτο πλοίο του Sunshine project.

H κατηγορία των κρουαζιερόπλοιων  Quantum  θα συνεχίσει να βασίζεται σε αυτήν την κληρονομιά προσφέροντας  πρωτοφανή εμπειρία και ανέσεις.  Θα βασιστεί  και πάλι  στην παράδοση της Royal Caribbean για το σχεδιασμό του «WOW».



Μετά από τρία χρόνια σχεδιασμού και προσεκτικού προγραμματισμού , αυτό είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή του πλοίου και ανυπομονούμε να δούμε όλες τις παραμέτρους  να  συγκλίνουν  τους επόμενους μήνες “, δήλωσε ο Adam Goldstein, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International.

«Το νέο πλοίο θα είναι ένα άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά το σχεδιασμό πλοίων και την εμπειρία που θα αποκομίζουν οι επισκέπτες  και πιστεύουμε ότι το όνομα Quantum of the Seas  είναι  απολύτως κατάλληλο.”

H κληρονομιά της Royal Caribbean International, είναι βασισμένη στην εισαγωγή «πρωτιών στη θάλασσα», όπως τοίχους αναρρίχησης, πατινάζ στον πάγο, παγοδρόμια, προσομοιωτές surf, zip lines και ακόμα ένα τροπικό πάρκο με πάνω από 12.000 ζωντανά φυτά.  

Σε όλη την ιστορία μας, έχουμε κάνει τεράστια βήματα στο σχεδιασμό  καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων και η  κατηγορία κρουαζιερόπλοιων  Quantum  δεν αποτελεί εξαίρεση», δήλωσε ο κ. Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises, Ltd “Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους καταναλωτές την κατηγορία κρουαζιεροπλοίων Quantum.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.