Αρχική Εκδηλώσεις Forum Επιμελητηρίων: ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Forum Επιμελητηρίων: ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

forum επιμελητηρίωνΣε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του EOT, διοργανώνεται forum επιμελητηρίων στο πλαίσιο και με την υποστήριξη της έκθεσης HO.RE.CA. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, το  Ελληνο-Τουρκικό, το Ελληνο-Κινεζικό, το Ελληνο-Βραζιλιανό και το Ελληνο-Καναδικό Επιμελητήριο θα συμμετέχουν στην εκδήλωση με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη της τουριστικής, πολιτισμικής αλλά και εμπορικής κίνησης ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.  Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται με  πρωτοβουλία του περιοδικού «Τουριστική Αγορά».  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο και με την υποστήριξη της έκθεσης ΗΟ.RE.CA., Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 – 13.30-16.30 – Αίθουσα C2 – Metropolitan Expo

Στόχος του εν λόγω forum είναι η ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης και της προσέλκυσης επισκεπτών προς την Ελλάδα. Οι χώρες των οποίων τα επιμελητήρια έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν, αποτελούν χώρες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την προσέλκυση επισκεπτών/τουριστών στην Ελλάδα. Παράλληλα, αυτές με τις χώρες μπορούν να αναπτυχθούν συνέργειες και να εξετασθεί το ενδιαφέρον να γίνουν από κοινού προτάσεις προς τη μεγάλη αναδυόμενη αγορά της Κίνας, της οποίας άλλωστε το Επιμελητήριο είναι και επίσημος καλεσμένος.
Στο Forum Επιμελητηρίων θα μετέχουν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων, κκ  Τσακίρης, Τσαμίχας, Γιαννίδης, Κουτσίκος, Πάτκας και Κατσιγιάννης.
Στο forum θα συμμετέχουν και στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να μεταφέρουν τεχνογνωσία και να προτείνουν συνέργειες που θα προσβλέπουν στην επίτευξη κοινών στόχων για τουριστική ανάπτυξη.
Συντονίστρια στην εκδήλωση θα είναι η Μαργαρίτα Μανούσου, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού «Τουριστική Αγορά» και διευθύντρια έκδοσης του οδηγού συνεδριακού τουρισμού “MEETIΝGREECE”.

Tη διοργάνωση έχουν κληθεί να χαιρετήσουν η υπουργός τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γ. Γ. του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.