Αρχική Εταιρικά Νέα Στις 14 Φεβρουαρίου, το Olive Garden μας οδηγεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό...

Στις 14 Φεβρουαρίου, το Olive Garden μας οδηγεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για δύο!

Titania-Olive GardenΤο Gourmet Restaurant Olive Garden, στο εντυπωσιακό rooftop του ξενοδοχείου TITANIA, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μία μοναδική βραδιά αγάπης, με όχημα ένα ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες ειδικά σχεδιασμένες για την ημέρα καθώς και live μουσική και τραγούδια αγάπης με τους Βασίλη Κωνσταντινίδη από τους Idols, Νίκο Ιγνατιάδη και Μαρία Λάρο.
Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Chef de cuisine Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και η ομάδα του, θα οδηγήσουν κάθε ζευγάρι που επιθυμεί να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο σε ένα μαγικό ταξίδι για δύο, μέσω ενός gourmet μενού 5 πιάτων, ξεκινώντας με ένα cocktail kir royal για καλωσόρισμα.

Το μενού ξεκινάει με σούπα σελινόριζας με λευκή σοκολάτα και γιασεμί σε 2 υφές, με αρώματα αγριοτριαντάφυλλου από ξηρό πάγο. Συνεχίζουμε με καρδιές από ραβιόλι γεμιστές με γαρίδα και μανιτάρια πορτσίνι, άρωμα φουντουκέλαιου και άνθη λουλουδιών. Πριν το κυρίως πιάτο, ένα χωνάκι με απαλό μους τυριού αρωματισμένο με μαστίχα, γλυκό κουταλιού ελιάς & αλμυρό μπισκότο διασκεδάζει τον ουρανίσκο μας. Ως κυρίως πιάτο, ο Chef μας σερβίρει μοσχάρι «Pichana black Angus» με παστέλι καρυδιού, παντζάρι, πολέντα και κρέμα γιαουρτιού. Η διαδρομή ολοκληρώνεται με έναν εξαιρετικά μυστηριώδη «Χαοτικό Γλυκό Έρωτα», με πολλή σοκολάτα, μάνγκο, φράουλα και Amaretto.

Τιμή μενού / άτομο: 42€

Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου

Τηλ. κρατήσεων: 210 3326000 – titania@titania.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.