Αρχική Εκδηλώσεις Καστρινό Καρναβάλι

Καστρινό Καρναβάλι

καστρινό καρναβάλι 2013Tην Κυριακή 3 Μαρτίου μέχρι και την Καθ. Δευτέρα 18 Μαρτίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ηρακλείου

Στους ρυθμούς της Αποκριάς θα κινείται το Ηράκλειο, από την Κυριακή 3 Μαρτίου έως και την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και χάπενιγκς που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.

Δώδεκα Εκδηλώσεις, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το δεκαπενθήμερο της Αποκριάς. Πάρτυ, Μουσικές και Θεατρικές βραδιές, Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού για μικρούς και μεγάλους αλλά και η Μεγάλη Παρέλαση με ομάδες καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμος Ηρακλείου προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς. Ένα κλίμα που το έχουμε ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, για να ξεφύγουμε από την γκρίζα διάθεση που καθημερινά μας κυριεύει και να δώσουμε χαρά σ’ εμάς και τα παιδιά μας.  

Η Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλιστών θα γίνει για πρώτη φορά το τελευταίο το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς (16 Μαρτίου)  και ώρα 15:00.

Το 4ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (9-12 ετών) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 10:30, στο Πάρκο Γεωργιάδη. Συντονιστής Διοργάνωσης Ομάδα « Χοιροκίνητοι ».

Το 11ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου με ώρα έναρξης 10:30, με αφετηρία το Δημαρχείο – Λότζια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην παρέλαση και στα παιχνίδια γίνονται δεκτές στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00, στο κιόσκι των Χοιροκίνητων στα Λιοντάρια και ηλεκτρονικά στο email : neolaia@heraklion.gr και στο website του Καστρινού Καρναβαλιού : www.kastrino-karnavali.gr έως την Τρίτη 6 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.