Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Goldair Handling στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό

Η Goldair Handling στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό

Συμφωνία συνεργασίας Goldair Handling – Cyprus AirwaysΜε πρόθεση να γίνουν πιο ελκυστικοί για τις αεροπορικές εταιρίες οι ελληνικοί προορισμοί, η Goldair Handling, προσφέρει στους τοπικούς τουριστικούς φορείς καθώς και στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στις 25 περιοχές της χώρας μας, στα αεροδρόμια των οποίων δραστηριοποιείται στο τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης ( ground handling) εκπτώσεις.

Σύμφωνα με επιστολή της η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει:

Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος– Μάιος).
Ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες (με μικρά παιδιά 4-10ετών),
άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και προς επιβάτες με ειδικές ανάγκες.
Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.

Τη προσφορά αυτή προτείνει στους τοπικούς τουριστικούς φορείς καθώς και στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, να την χρησιμοποιούν στις επαφές που κάνουν για την προώθηση της περιοχής τους ως τουριστικού προορισμού (με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, σε έντυπα, τουριστικές εκθέσεις κ.τ.λ).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.