Αρχική Τουρισμός Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ SHAANXI ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ SHAANXI ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝΑ

Shaanxi china amphitrion greeceΟ Όμιλος Εταιρειών Αμφιτρύων ανέλαβε την διοργάνωση της παρουσίασης της επαρχίας Shaanxi από την Κίνα σε ελληνικούς τουριστικούς και ταξιδιωτικούς παράγοντες της Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental με σκοπό την διεύρυνση των σχέσεων των δύο χωρών.

Η παρουσίαση της επαρχίας Shaanxi έγινε από εκπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού της περιοχής, εκ των οποίων ο κος Wang Zhiwen – Deputy Director General από Shaanxi Provincial Tourism Administration.

Κατά την παρουσίαση επικεντρώθηκαν στον πολιτισμό που διαθέτει η Κίνα και ακόμα περισσότερο το Shaanxi, την αφετηρία του «Δρόμου του Μεταξιού», όπου βρίσκονται πάμπολλα μουσεία και σημεία ενδιαφέροντος για τουρίστες όπως το ξακουστό Μουσείο των Terra-Cota Warriors – γνωστό και ως το όγδοο θαύμα του κόσμου, Horses of the First Qin Emperor, το Xi’an City Wall, Greater Wild Goose Pagoda, Hukou Waterfall αλλά και τα υπέροχα τοπία, βουνά και ποτάμια. Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στον εκσυγχρονισμό της περιοχής ούτως ώστε να παρέχει εύκολη πρόσβαση μέσω του αεροδρομίου του αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων μέσω των μεγάλων και υπερσύγχρονων οδικών δικτύων.

Ο κ. Wang Zhiwen – Deputy Director General από Shaanxi Provincial Tourism Administration δήλωσε στην σχετική ομιλία του : «Ερχόμαστε από την Xi’an, η οποία είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi και είναι γνωστή για την μακρόχρονη ιστορία της. Όταν επισκεπτόμαστε την χώρα σας, πρώτα απ΄ όλα μας αρέσουν τα δείγματα του αρχαίου πολιτισμού σας. Η Ελλάδα είναι γνωστή σε μας για την φιλοσοφία και την μυθολογία της. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού, και οι Κινεζικοί τουρίστες ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την ιστορία, τον σπουδαίο πολιτισμό σας και την όμορφη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα γι’αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι από την επαρχία μας θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό. Παράλληλα, είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε ότι στα 200 εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται ετησίως την επαρχία  Shaanxi υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες.»

Ο κος Ντίνος Μήτσιου-Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Αμφιτρύων, δήλωσε στην ομιλία του : «Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια φιλίας και σχέσης και καθώς η ανάπτυξη της Κίνας γίνεται με ταχείς ρυθμούς, δίνεται η δυνατότητα διεύρυνσης της σχέσης μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς εκ των οποίων και ο τουρισμός. Άλλωστε η Κίνα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη τουριστική αγορά ενώ παράλληλα ο προορισμός Ελλάδα είναι ελκυστικός για όλο και περισσότερους Κινέζους τουρίστες.»

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί αποκλειστική μέριμνα του Αμφιτρύωνα ο οποίος διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση στην Κινεζική τουριστική αγορά.

————————————————-

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός ταξιδιωτικός & τουριστικός οργανισμός που διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αργυρούπολη, Αθήνα – Λ. Συγγρού, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο Κρήτης, Σκιάθο) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τόκιο & Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο & Σαγκάη – Κίνα), στόλο 31 υπερπολυτελών λεωφορείων Neoplan διαφόρων χωρητικοτήτων με μέσο όρο ηλικίας 2 ετών, 4 ιδιόκτητων Mercedes ταξί, 2 ιδιόκτητες Mercedes λιμουζίνες καθώς επίσης και 2 ιδιόκτητα yachts, M/Y Proton & M/Y Ekali. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος / επιλεγμένος συνεργάτης των εταιρειών Princess Cruises, Cunard & Carnival Cruises στην Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.