Τραγωδία σε κρουαζιερόπλοιο: 5 νεκροί, ανάμεσα στους τραυματίες και 2 Έλληνες

February 11, 2013 | Filed Under Κρουαζιέρες | 1 Comment

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ρουτίνας, το οποίο κόστισε τη ζωή σε πέντε μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Majesty, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σάντα Κρουζ Ντε Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων.

Συγκεκριμένα τα μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου,  είχαν επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο στη διάρκεια άσκησης, όταν τα σχοινιά έσπασαν και η βάρκα έπεσε από ύψος 20 μέτρων και κατέληξε ανάποδα στη θάλασσα.

Πέντε μέλη πληρώματος σκοτώθηκαν και τρία τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα δύο φέρονται να είναι Έλληνες. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται τρεις Ινδονήσιοι, ένας Φιλιππινέζος και ένας Γκανέζος, ενώ τραυματίες φέρονται να είναι, σύμφωνα με το ΒΒC, δύο Έλληνες και ένας Φιλιππινέζος.

Το MS Thomson Majesty ανήκει στη ναυτιλιακή εταιρεία Thomson Cruises με έδρα τη Βρετανία. Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι έχει λάβει γνώση του περιστατικού ζητώντας επείγουσα διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.


Article written by travelling

Comments

One Response to “Τραγωδία σε κρουαζιερόπλοιο: 5 νεκροί, ανάμεσα στους τραυματίες και 2 Έλληνες”

  1. Γιάννης Γ

    Να συνέβαινε αυτό σε Ελληνικό κρουαζιερόπλοιο, εστω και με ξένη σημαία?
    Πρώτο νέο στις τηλεοράσεις και πρωτοσέλιδα στον Τύπο της Βρεττανίας, φυσικά με ………..τόννους δηλητήριο και λάσπη θα ηταν αυτό το συμβάν.

    Εδώ φυσικά τα δικά μας ΜΜΕ “αγρόν ηγόρασαν”, για αυτό το συμβάν.

    Reply

Leave a Reply


© Travelling News | Performancing's Herald Theme for WordPress designed by Brian Gardner