Αρχική Εταιρικά Νέα Regus: Περισσότεροι από 1.000.000 πελάτες επωφελούνται από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας

Regus: Περισσότεροι από 1.000.000 πελάτες επωφελούνται από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας

[scribd id=119600606 key=key-d62o4hwy72zvjrlc66v mode=scroll]

“Σήμερα περισσότερο από ποτέ η παραδοσιακή μακροπρόθεσμη μίσθωση ακινήτου περιορίζει την εμπορική ευελιξία κάθε εταιρείας, επιβαρύνοντας την με υπερβολικά έξοδα για επαγγελματικό χώρο, που ενδέχεται να μην είναι απαραίτητος”, τονίζει, η κα Κατερίνα Μάνου η οποία έχει τη Γενική Διεύθυνση στην Ελλάδα, καθώς και τη θέση της Regional General Manager για τα Βαλκάνια της εταιρείας  Regus ΑΕ, του μεγαλύτερου παρόχου επαγγελματικών χώρων παγκοσμίως, σε συνέντευξή της στην ειδική έκδοση της ICAP “Leading Women in Business”, την οποία και παρουσιάζει η news.travelling.gr.

Σχετικά με την ηλεκτρονική δικτύωση και τον ρόλο της στις επιχειρήσεις, η κα Μάνου επισημαίνει, “Αν και η πλειοψηφία των εταιρειών παγκοσμίως πιστεύει ότι η κατά πρόσωπο επικοινωνία είναι και θα παραμείνει ο καλύτερος τρόπος προσέλκυσης πελατών, έρευνες έχουν δείξει τη σημαντική ενίσχυση του ρόλου των ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, κάτι που αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

H Regus βλέποντας τις ανάγκες που πρόκειται να παρουσιαστούν, πρωτοπορεί και σ’αυτό τον τομέα. Έχει κατασκευάσει, μια διαδικτυακή πλατφόρμα, τη Regus BusinessLink, ειδικά σχεδιασμένη για εμπορικές συναλλαγές, που επιτρέπει στις εκαντοντάδες χιλιάδες πελάτες της παγκοσμίως, να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά κα να συνδέονται με άλλες επιχειρήσεις μέσω του δικτύου της.

Το μέλλον του marketing είναι το e Marketing

Το μέλλον του marketing
είναι το e Marketing

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.