Αρχική Τουρισμός Συνεργασία Επιτροπής Τουρισμού – Αχίλλειου και MSC Cruises για τη τουριστική προβολή...

Συνεργασία Επιτροπής Τουρισμού – Αχίλλειου και MSC Cruises για τη τουριστική προβολή της Κέρκυρας στην Αυστρία

κερκυρα
Από δεξιά: Ο Χρ. Σκούρτης με τον κ. Τσαμποδήμο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Ι.Ν. Χρήστος Σκούρτης είχε συνάντηση με το Διευθυντή του μουσείου «Αχίλλειον», κ. Τσαμποδήμο, ως συνέχεια των δράσεων προσέλκυσης Αυστριακών τουριστών, που εκκίνησαν από την επίσκεψη του κ. Σκούρτη στη διεθνή τουριστική έκθεση Vienna Travel Fair, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το διάστημα 10- 13 Ιανουαρίου 2013.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, και κατόπιν συζητήσεων του Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδίους της εταιρείας MSC Cruises, η οποία διοργανώνει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από τη Βενετία στην Κέρκυρα, προέκυψε η επιθυμία για διοργάνωση της μουσικοχορευτικής παράστασης «Elisabeth» στο χώρο του Αχιλλείου, η οποία παράσταση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη Βιέννη με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσκληθούν Αυστριακοί δημοσιογράφοι. Η δράση αυτή, που ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς με την αυστριακή αγορά και συμβάλλει στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στο νησί, εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων της Π.Ι.Ν για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του τρέχοντος έτους και σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Σκούρτης δήλωσε: «Οι επισκέψεις μας στις τουριστικές εκθέσεις δεν είναι μια απλή ολιγοήμερη επίσκεψη σε έναν τουριστικό προορισμό. Έχουν αρχή, μέση και τέλος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαν έρθει δημοσιογράφοι από το Αυστριακό κανάλι ORF, όπου είχα δώσει συνέντευξη για την Ελισάβετ, που προβλήθηκε στην Αυστρία σε εκπομπή του κρατικού καναλιού. Σε συνέχεια των επαφών που έκανα κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης στη Βιέννη, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση ‘Elisabeth’, μέσα στο χώρο του Αχιλλείου. Οι δράσεις μας είναι πολυποίκιλες και όχι υποχρεωτικά δαπανηρές, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από ελκυστικές αγορές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.