Αρχική Κύπρος Στις 13 Φεβρουαρίου, το 35ο Συνέδριο της ΠΑΣΥΞΕ

Στις 13 Φεβρουαρίου, το 35ο Συνέδριο της ΠΑΣΥΞΕ

ΠΑΣΥΞΕΟι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο, μετά από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 35ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 (ώρες 09.00-16.00) στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

O Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. M. Brackenbury, Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και πρώην Πρόεδρος του International Federation of Tour Operators (IFTO), η συμμετοχή του οποίου κρίνεται ως εξέχουσας σημασίας.

Επίσης στις εργασίες του Συνεδρίου, θα συμμετέχουν η κα J. Tugolukova, Business Director του Διοργανωτή Ταξιδίων BIBLIO-GLOBUS της Ρωσίας και ο κ. S. Zubarev, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοργανωτή Ταξιδίων NEWS TRAVEL της Ουκρανίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και η κα Ang. Mazzey, Senior Purchasing Manager του Διοργανωτή Ταξιδίων TUI TRAVEL PLC του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Alfr. van der Meer, Chief Executive Officer της HERMES AIRPORTS LTD και ο κ. Χρ. Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA).

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι:

“BUILDING OUR FUTURE WITH SUSTAINABLE STRATEGIC ALLIANCES CAPITALIZING ON OUR PROVEN STRENGTHS”
“ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ”

και υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1.    The back-bone UK market – Ways of reversing Cyprus declining trend.
Το κύριο στήριγμα μας η ΑΓΓΛΙΚΗ αγορά – Τρόποι αναστροφής
της πτωτικής τάσης.
2.    The new power-house called Russia.
Η νέα ατμομηχανή με το όνομα ΡΩΣΙΑ.
3.    The promising new star called Ukraine.
Το υποσχόμενο νέο αστέρι με το όνομα ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
4.    The new perspectives by air as provided by Hermes Airports.
Οι νέες προοπτικές των αερομεταφορών από την Hermes Airports.
5.    Attracting major investors while creating strategic alliances.
    Προσελκύοντας μεγάλους επενδυτές με τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.

Στο επίσημο μέρος του Συνεδρίου θα υπάρχει σημαντική συζήτηση (Panel Discussion) με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών του Συνεδρίου στις 12.00 μ., θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί στις 13.00, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών θα ακολουθήσουν στις 13.45. Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Ν. Συλικιώτης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 21η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο ΠΑΣΥΞΕ με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον Σύνδεσμο και τα Μέλη του.

Ο ΠΑΣΥΞΕ επίσης κάνει ιδιαίτερη μνεία στους Επίσημους Χορηγούς του και τους ευχαριστεί, που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου.

Αυτοί είναι:

Ο Οίκος PwC Cyprus για το Συνέδριο, οι ΚΥΠΡΙΑΚΈΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΈΣ για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τα Folders των Συνέδρων, η CYTA για τα Βadges των Συνέδρων και ως ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας και το Ξενοδοχείο HILTON PARK για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.