Αρχική Ξενοδοχεία Πρέπει να δουλεύω και σε άλλη δουλειά για να χρηματοδοτώ την μικρή...

Πρέπει να δουλεύω και σε άλλη δουλειά για να χρηματοδοτώ την μικρή ξενοδοχειακή μου επιχείρηση

Letters to the editorΗ αναγνώστριά μας, ξενοδόχος με μια μικρή μονάδα στη νότια Πελοπόννησο, μας γράφει:Θα ήθελα να μοιραστώ και με άλλους συναδέλφους στον Τουρισμό την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει με την ΑΕΠΙ και όλες τις άλλες συναφείς εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων.Γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι που τα εισπράττουν και αν τα δηλώνουν στην εφορία, καταβάλλοντας και τα αντίστοιχα ποσά φορολόγησης και ΦΠΑ ;

Εγώ συγκεκριμένα στο νοτιότερο άκρο της Λακωνίας όπου δραστηριοποιούμαι τα μόνα κανάλια που κάποιες φορές μπορούμε να δούμε είναι η ΕΤ1 και η ΝΕΤ, για τις οποίες ήδη πληρώνουμε αδρότατα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Δεν διαθέτω στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους NOVA αφού έχω μόνο 10 δωμάτια και λειτουργώ εποχικά.
Διαθέτω όμως τεράστια γεννήτρια γιατί τις μισές ημέρες του χρόνου συγκεντρωτικά, έχουμε διακοπή ηλεκτρικού, άρα και εκπομπών και διαφημίσεων στην τηλεόραση.
Μήπως εμείς έπρεπε να εισπράττουμε από τους καναλάρχες;

Αυτή τη στιγμή έλαβα έναν υπέρογκο λογαριασμό από την ΑΕΠΙ που ήρθε να προστεθεί στα χαράτσια, την Εφορία, το ΦΠΑ, το ΦΜΑΠ και την ανυπαρξία  του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Πραγματικά δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω να λειτουργώ, αφού πρέπει να δουλεύω και σε άλλη δουλειά για να χρηματοδοτώ την μικρή ξενοδοχειακή μου επιχείρηση.

Παρακολουθώ την Υπουργό Τουρισμού, μια νέα γυναίκα με οπωσδήποτε νέες ιδέες και οπωσδήποτε όρεξη για να παράξει έργο, με τι προσόντα όμως των συμβούλων της;
Έχετε ποτέ ακούσει κάποιον ξενοδόχο, ή κάποιον Τουριστικό πράκτορα, ή εστιάτορα, ή έστω Chef να έχει γίνει σύμβουλος κάποιου καρεκλοκένταυρου, του Υπουργού, ή του Υφυπουργού, ή του Γενικού Γραμματέα ;
Έχετε παρακολουθήσει το υπεροπτικό ύφος όλων των νυν και τέως συμβούλων; 

Γι αυτό παραμένει ο ίδιος παλαιομοδίτικος, ντεμοντέ, σκουριασμένος ΕΟΤ, χωρίς κανέναν εκσυγχρονισμό, χωρίς καμμιά καινοτομία, γεμάτος σκάνδαλα μεν, αλλά πάντα ανάλγητος πρός τους “πελάτες του” τους παντέρημους ξενοδόχους!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.