Αρχική Κύπρος Μεγάλο ενδιαφέρον για το 35ο Ετήσιο Παγκυπριακό Ξενοδοχειακό Συνέδριο

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 35ο Ετήσιο Παγκυπριακό Ξενοδοχειακό Συνέδριο

ΠΑΣΥΞΕ“Κτίζοντας το Μέλλον μας μέσω αειφόρων στρατηγικών συμμαχιών – Αξιοποιώντας τα αποδεδειγμένα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας” είναι το θέμα του Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνέδριου, θα πραγματοποιηθεί, για 35η κατά συνέχεια χρονιά, από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο, θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, και υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1.    Το κύριο στήριγμα μας η ΑΓΓΛΙΚΗ αγορά – Τρόποι αναστροφής της πτωτικής τάσης.
2.    Η νέα ατμομηχανή με το όνομα ΡΩΣΙΑ.
3.    Το υποσχόμενο νέο αστέρι με το όνομα ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
4.    Οι νέες προοπτικές των αερομεταφορών από την Hermes Airports.
5.    Προσελκύοντας μεγάλους επενδυτές με τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.

Κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. M. Brackenbury, Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και πρώην Πρόεδρος του International Federation of Tour Operators (IFTO), η συμμετοχή του οποίου κρίνεται ως εξέχουσας σημασίας.

Επίσης συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητές, η κα J. Tugolukova, Business Director του Διοργανωτή Ταξιδίων BIBLIO-GLOBUS της Ρωσίας, ο κ. D. Shevchenko, Πρόεδρος του Διοργανωτή Ταξιδίων ICS TRAVEL GROUP επίσης της Ρωσίας και ο κ. S. Zubarev, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοργανωτή Ταξιδίων NEWS TRAVEL της Ουκρανίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ.
Καθώς και ο κ. J. Clarke, General Manager – Overseas Purchasing – Rest of the World του Διοργανωτή Ταξιδίων TUI TRAVEL PLC του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Alfr. van der Meer, Chief Executive Officer της HERMES AIRPORTS LTD και ο κ. Χρ. Αγκαστινιώτη, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA).

“Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία”, αναφέρει ο ΠΑΣΥΞΕ, “και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων.”

Το Συνέδριο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Ν. Συλικιώτης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 21η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.