Αρχική Εκδηλώσεις Καλή και Δημιουργική Χρονιά από το Δήμαρχο Δυτικής Μάνης

Καλή και Δημιουργική Χρονιά από το Δήμαρχο Δυτικής Μάνης

01.01.13_2Με Θερμές ευχές προς όλους για Καλή Χρονιά ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριος Γιαννημάρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, Δημοτών και επισκεπτών,  υπό τις ευλογίες του Αιδεσιμότατου Ιωάννη Κουρεντζή. Το φλουρί βρήκε ο Δημότης Δυτικής Μάνης, κ. Ανδρέας Χατζόπουλος, στον οποίο δόθηκε ως συμβολικό δώρο το Λεύκωμα «Όξω Μάνη».

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Γιαννημάρας, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο και διαβεβαίωσε πως και το 2013 η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει με συνέπεια και σκληρή δουλειά το δύσκολο έργο της και θα βρίσκεται στο πλευρό των Δημοτών της. Τόνισε ότι το 2012 ήταν μια χρονιά δύσκολη, λόγω της οικονομικής κρίσης, όμως, με τη συνεργασία όλων, μπορούν να αντιμετωπιστούν το 2013 τα – όποια – προβλήματα θα υπάρξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.