Αρχική Ξενοδοχεία Κεραυνός εν αιθρία το εξαγγελθέν Πρόγραμμα Ενίσχυσης ΜΜΕ, τονίζουν οι Ξενοδόχοι της...

Κεραυνός εν αιθρία το εξαγγελθέν Πρόγραμμα Ενίσχυσης ΜΜΕ, τονίζουν οι Ξενοδόχοι της Λέσβου

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου κ. Περικλής ΑντωνίουΤιμωρία αντί για επιβράβευση, θεωρούν οι ξενοδόχοι της Λέσβου, το εξαγγελθέν Πρόγραμμα «Ενίσχυσης ΜΜΕ, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού», σύμφωνα με επιστολή τους που απήυθυναν προς τα Δ.Σ. ΣΕΤΕ, ΞΕΕ και ΠΟΞ.

Η επιστολή που εστάλει τη Παρασκευή, 18, Ιανουαρίου, με θέμα:
Κεραυνός εν αιθρία το εξαγγελθέν Πρόγραμμα
«Ενίσχυσης ΜΜΕ, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού», μ’ αναστάτωση της τοπικής μας κοινωνίας κι εξοργισμένους τους συναδέλφους μας………,
αναφέρει τα εξής:           

Τιμωρία αντί για επιβράβευση, απ’ τη νέα προκήρυξη ΕΣΠΑ, όσων Ξενοδοχείων «τόλμησαν» μαζί με τον εκσυγχρονισμό, ν’ αναβαθμίσουν τη μονάδα τους σ’ ανώτερη κατηγορία (π.χ. από 2 σε 3/4 αστέρια), επιφυλάσσοντας άδικη / άνιση μεταχείριση για 3/4άστερα (σε σχέση με τα 1/2στερα), αποστερώντας τις μεν επιχειρήσεις, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, Πολύ Μικρές / Μικρές (πολλές απ’ αυτές σ’ ευαίσθητους προορισμούς), να καταστούν βιώσιμες ή και πιο ανταγωνιστικές, το δε τόπο τους, όπου δραστηριοποιούνται, από κοινοτικούς πόρους, ρευστότητα, εισόδημα, απασχόληση, υποδομές, ποιότητα ζωής, μέσα στην επιτεινόμενη ύφεση, με τις κάνουλες των Τραπεζών κλειστές και με χρονίζουσες ανεξόφλητες οφειλές της Πολιτείας από επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, επιστροφές ΦΠΑ κλπ.            

Εδώ να σημειωθεί ότι οι συνάδελφοί μας, χρεώνουν στο Δ.Σ. της ´Ενωσής μας (που τους προέτρεψε ν’ αναβαθμίσουν, σε κατηγορία, τις μονάδες τους), την ευθύνη του αποκλεισμού τους απ’ το Πρόγραμμα, αποκλεισμός που επαπειλεί, μεταξύ άλλων, έμμεσα και………τη συνοχή του Κλάδου μας, παραμονές της 2ης Γεν. Συνέλευσης του ΞΕΕ!!!             

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες και απ’ τη θέση του Κοινωνικού Εταίρου, προκειμένου ν’ ανατραπεί η άδικη, αναίτια, αυθαίρετη, άλογη και μικρόψυχη αντιμετώπιση της Ξενοδοχίας και των προορισμών μας, προς την κατεύθυνση της ισότιμης μεταχείρισης / ενίσχυσής τους κι όχι μόνο……, για όλες τις κατηγορίες δυναμικότητας μέχρι 100 κλινών. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.