Αρχική Εκθέσεις Σήμερα η πρώτη μέρα της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βιέννης Ferien 2013

Σήμερα η πρώτη μέρα της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βιέννης Ferien 2013

logoΣήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, είναι η πρώτη ημέρα της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βιέννης Ferien 2013, η πρώτη τουριστική έκθεση του 2013 που λαμβάνει μέρος η χώρα μας, με περίπτερο.

Η αυστριακή τηλεόραση και δημοσιεύματα του αυστριακού τύπου επισημαίνουν τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Συνδέσμου τουριστικών Γραφείων Αυστρίας, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα ακόμα και εν μέσω κρίσης το 2011 και 2012 παρέμεινε πρώτη στις προτιμήσεις των Αυστριακών στα ταξιδιωτικά πακέτα ενώ η πορεία των κρατήσεων για το τρέχον έτος παρουσιάζει ήδη άνοδο 20%.

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας κ. Σκορδάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα θετικά μηνύματα της αγοράς, που δείχνουν ότι οι κλασσικές αγορές προέλευσης τουριστών για τη χώρα μας συνεχίζουν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Παρά τις όποιες δυσκολίες οι Αυστριακοί, οι οποίοι θεωρούνται ομολογουμένως απο τους επαγγελματίες του κλάδου, ως ιδανικοί πελάτες, εμμένουν στην προτίμηση τους για ελληνικούς προορισμούς, αναδεικνύοντας και πάλι τη χώρα μας.

Είναι πλέον εμφανές ότι οι δράσεις προβολής του Γραφείου, οι οποίες πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους, με αρωγούς Περιφέρειες, Δήμους και επαγγελματίες του κλάδου, συνεισέφεραν στο να κρατηθεί η αξία της Ελλάδας υψηλά.

Δεν είναι τυχαίο ότι εν μέσω κρίσης σημαντικοί Tour Operator, δεν προέβησαν σε μειώσεις θέσεων στις ναυλωμένες πτήσεις αλλά προώθησαν με συντονισμένες ενέργειες με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας αλλά και τους Έλληνες ξενοδόχους, το πρόγραμμα τους για Ελλάδα.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η Austrian Airlines επέκτεινε με ένα ακόμα νησί, την Χίο (Καλαμάτα 2011. Βόλος 2012) το πρόγραμμα πτήσεων της, συνδέοντας αυστριακές πόλεις με 20 ελληνικούς προορισμούς για το 2013.

Στο ίδιο μήκος «αέρος» κινείται και η Flyniki – air Berlin με έδρα τη Βιέννη (και όχι Νυρεμβέργη) συνδέοντας την Αυστρία με 19 ελληνικούς προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.