Αρχική Τουρισμός TUI: Προσφορές μέχρι και £ 200 ανά ζευγάρι έκπτωση για το καλοκαίρι...

TUI: Προσφορές μέχρι και £ 200 ανά ζευγάρι έκπτωση για το καλοκαίρι του 2013

christmas travel dealsΗ ΤUI Travel με στόχο να καταλάβει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς στις κρατήσεις που γίνονται νωρίς (early bookings) για το καλοκαίρι του 2013 δρομολόγησε ήδη τη παραδοσιακή πώληση του Γενάρη πριν από τα Χριστούγεννα.

Ενώ οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της θα περιμένουν να ανακοινώσουν τις τελευταίες προσφορές για τις καλοκαιρινές διακοπές, μετά τα Χριστούγεννα, η TUI μεσω των θυγατρικών της, Thomson και First Choice έχουν ξεκινήσει ήδη με εκπτώσεις μέχρι και £ 200 ανά ζευγάρι για κρατήσεις, σε επιλεγμένους προορισμούς.

Προσφέρουν επίσης δωρεάν θέσεις για παιδιά σε επιλεγμένες ημερομηνίες, οι οποίες κανονικά προορίζονται για τη μετα-Χριστουγέννων περίοδο.

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες online καθώς και στα καταστήματα λιανικής πώλησης. “Περιμένουμε να δούμε ισχυρή ζήτηση για κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές, μιας και τον περασμένο Αύγουστο υπήρχαν πολύ λίγες προσφορές για εκείνους που ψάχνουν καθυστερημένα”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της TUI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.